Måndag

Vi har fullt upp på våra lediga dagar just nu. Både jag och Simon var långlediga torsdag-söndag så de har varit riktigt skönt. Vi har grävt upp gräset på ena sidan av huset och fått klart en odlinglåda där vi i nuläget har planterat blåbärsbusken, morätter, sallad & rädisor. Håller på och ska få färdigt en till så att vi kan planetera ner blomkål, broccoli, persilja och gräslök! även köpa jordgubbsplantor & några fler bärbuskar. Före och efterbild kommer när de är färdigt ;)
 
Annars så har vi haft besök av vänner två helger i rad nu. Blivit middag, kubbspel och Jaccutzi! Himla trevligt! Jamie har ju tyckt de varit extra spännande eftersom de är en av hans dagisfröknars son! (gammal klasskompis till mig och polare till Simon).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotbollsträningen förra veckan gick riktigt bra. Jamie var med på alla övningar och gick sedan av när de var dags att dela in i två lag. Han tycker de är för rörigt när alla springer på bollen och tycker att dem andra är snabbare.. Istället sprang han och övade bollkontroll vid sidan om planen!
 
 
 
Förra veckan var jag även på föreläsning om lågeffektivt bemötande i Lund. Så himla intressant och givande. Fick en hel del "aha upplevelser" även när de kommer till "friska" barn och hur dem fungerar som man inte har tänkt på tidigare som man själv kommer ha nytta av i uppfostrandet av våra barn. Här är ett litet klipp om hans föreläsning om barn som bråkar. Den hade jag också velat gå på!
 
 
 
 
#1 - - pia:

oj vad ni fixar, det blir säkert jättefint när ni är klara. Skönt väder och 2 hjälpredor . Det märks att de är ute mycket, solbrända och glada.kram