Första träningen

Igår hade Jamie sin första fotbollsträning utomhus. De är egentligen bara barn födda 11-12 men han fick följa med upp eftersom han gått på knallebollen sedan han var 1,5 år.
 
Först hade dem lite passövningar, sicksack mellan koner och skott vilket Jamie var riktigt duktig på. Han är ju väldigt blyg när de kommer till nya barn, speciellt när dem är många (kan man inte tro om man känner honom) så han var faktiskt en av få som faktiskt stod still i kön utan att tramsa eftersom han inte vågade ta kontakt med någon annan.
 
 
När de skulle göra vargen (vem är rädd för vargen) så blev Jamie utsedd till varg. Han har aldrig gjort de tidigare så han sprang mest runt och vågade inte riktigt ta dem andra barnen.  När dem delades in i lag och spela match så var de kaos. Alla barnen sprang verkligen mot bollen haha! Jamie tröttnade rätt snabbt och ville köra hem men fullföljde hela timmen!
 
(glöm inte ändra kvaliten)
 
Efteråt när vi pratade om träningen så tyckte han inte de var så roligt att spela i lag, han tyckte att de var svårt och att bollen var för hård. Däremot tyckte han att övningarna var roliga så dem ville han vara med på igen. Fick förklarat för honom att allting är svårt i början och att man lär sig (precis som han gjort nu när han lärt sig cykla helt själv). Vi får se nästa Tisdag hur motiverad han är!
 
 
#1 - - pia:

Inte lätt Jamie när man ska hitta bollen bland alla barnen. Du kanske tycker det blir roligare sen ,kram