Äntligen

I torsdags levererades vår jaccutzi! Grannarna, Simons pappa och Remo kom för att hjälpa till att lyfta in den.
 
 
 
Nu återstår bara att bygga lite högre bakom och sidan ska gå diagonalt upp mot stolpet. Vår loungesoffa ska säljas, nytt större matgrupp med soffa ska köpas och ha på andra sidan tädäcket och där vi nu har soffan tänkte vi ha två solbäddar och ett litet bord!
 
 
På söndagen kom svärmor & Jessica och hämtade upp mig så åkte vi till Lödde plantskola. Jag har ju noll koll på blommor så fick lite experthjälp så nu har vi iallafall fått lite grönt till framsidan & altanen. Även köpt tomatplanta & blåbärsbuske som är början till vår odlingsplats.
 
 
 
Att hitta en elektriker som kunde komma under helgen och koppla in spaet var lättare sagt en gjort. Trots att Simons hela släkt är inom byggbranschen så känner dom alla typer av hantverkare FÖRUTOM elektriker :P Tillsist hittade vi iallafall en i byn som kom på söndagen!
 
På måndagkväll invigdes den när jag vår på jobb! Simon offrade sig och badade igen när jag kom hem 22! Så himla skönt, lätt de bästa köpet vi gjort. Blev även ett bad kvällen efter också när barnen somnat.
 
 
 
 
De bästa med att de är fint väder är ju att man kan leka med vatten och faktiskt servera "riktigt" kaffe ;)
 
 
 
 
Kelly blev helt överlycklig när grannarna kom in och lekte och hade deras dockvagnar med sig. Får ta och köpa en sådan till henne!
 
 
 
I söndags kom även Angelica, Jesper, Tristan och Leia hit och spenderade hela eftermiddagen/kvällen här!
 
 
 
 
#1 - - pia:

Ser mysigt ut i badet, det blir säkert jättefint när ni får allt klart,kram