1 Maj

Igår kom Remo och hans son Sam hit och firade valborg! De blev grillade tigerräkor till förrätt och sedan kött och pastasallad med sås. Vid 19 tiden åkte vi ner till Vallarna där brasan skulle tändas kl 20. De blåste dock riktigt hemskt så de blev att vi gick hem efter godisregnet och såg alltså ingen brasa. kelly tvärdäckade i den korta bilturen hem och fick lägga sig för natten medan Jamie och Sam höll igång ett tag till!
 
Idag åkte vi in till Landskrona vid middagstid. Barnen fick åkt karusell och spelat på chokladhjul. Jamie ville åka hoppborgen (förra året kom han upp men vågade inte åka ner så Simon fick klättra upp och åka med honom varje gång) så vi var lite skeptiska men han sa hela tiden att han vågade. Snacka om att vi hade en kille med ett stort leende hela vägen dit när vi sa att han kunde få köpa en biljett till.
 
 
 
 
 
Medan Jamie lekte där 20 minuter så gick jag och kelly och kastade pil så att hon kunde få något (Jamie hade redan vunnit en boll i klomaskinen). Så vi hade två överlyckliga barn när vi åkte hem!
 
 
 
 
 
Kelly ville ha flätor så jag passade på att öva ;)
 
 
 
#1 - - pia:

Inga fegisar där inte, gillar karuseller. kram