Förra veckan

Nu börjar de kännas att de blir mer och mer vår!
 
Måndags: Lek med Emma, Ella & Axel
Tisdags: Micka och tjejerna kom hit
Onsdags: Jobb
Torsdags: Lek med Emma o Co.
Fredag: Jobb
 
 
 
 
I lörsdags kväll kom mormor hit och passade barnen medan jag och Simon tog tåget till Helsingborg. Mötte upp Morfar med familj och åt Mongolian BBQ och buffé på Khai & Mui. Så himla gott och här kommer vi definitivt att äta fler gånger!
 
 
Sedan gick vi vidare till Olearys och tog en drink & spelade biljard. Därefter gick jag, Simon & Tess till utposten där vi mötte upp hennes pojkvän. Vid 23.30 började nattlivet ta fart och trötta småbarnsföräldrar som vi är, tog oss till tåget och åkte hem! En himla rolig kväll och lite paus från vardagen som verkligen behövdes!
 
 
I söndags åkte vi till Bjuv för att hälsa på nya kusinen Leia!
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår blev de bakning, tvätta trädäcket & lek med grannbarnen! Vi började cykelträna Jamie och efter 3 runder i gatan så börjar han få riktigt bra kläm på de. Tar nog inte många dagar innan han fixar de själv, måste bara öva så han kan stanna ordentligt själv också haha.
 
 
 
 
 
 Sista biten kör han helt själv och stannar själv. (glöm inte ändra kvaliten på klippet)
 
 
 
 
 

Söndagen

Blev nån timmes bad innan vi påbörjade resan hemåt efter ett snabbt stopp på bordershop. Kelly sov i princip hela vägen från båten till köpenhamn och Jamie slumrade till en stund också. En behaglig hemresa med andra ord! Blev middagsstopp i Malmö innan vi hämtade hundarna.
 
 
 
Helgen har varit kanon! Jamie är överlycklig över att han fick åka dom snabba rutchkanorna också! Vi kommer garanterat att åka tillbaka hit.

Kinderägg

Gigantiskt kinderägg för 90 kr som vi var tvungna att köpa för att se om de var choklad (de var de).