Möhippa

Nästa helg blir de bröllop då Micka och Johan ska gifta sig! Självklart skulle hon få en Möhippa så i torsdags överraskade vi henne och drog iväg henne på en heldag!
 
Jag hade sagt att vår Moster skulle lägga upp en klänning till mig så om hon ville kunde hon också komma dit och fika (dem bor nära varandra). Även mamma & Angelica var där! Blev lite lunch och bubbel i väntan på att Johan skulle komma och hämta deras barn.
 
 
 
Tåget in till Helsingborg där vi mötte upp Robin och begav oss till Breakout!
 
Vi delades upp i två lag och därefter blev vi inlåsta i vars ett rum där vi skulle hitta ledtrådar och lösa uppdraget. Riktigt klurigt men SUPERKUL! Jag måste verkligen boka in och göra dem två andra rummen också! Mitt lag klarade uppdraget med 4 sekunders marginal medan de gick lite sämre för dem andra;)
 
 
 
Efter breakout anslöt sig även Tess & så tog vi färjan över till Helsingör. Micka fick en lapp med massa danska ord och hennes uppdrag blev alltså att ta reda på vad dem betydde. Därefter satte vi oss ner på en uteservering där hon fick frågor att besvara om Johan och sedan hade Johan svarat på samma frågor så vi kunde jämnföra svaren.
 
Båten tillbaka till Helsingborg där Ral också anslöt och sedan hade vi bokat bord på Pinchos som Micka velat äta på jättelänge. En riktigt lyckad dag på alla sätt och vis!
 
#1 - - pia:

Riktigt trevligt, men jag tror ert rum var lättare ha ha,kram