21 Juni

Denna damen är minst sagt bestämd. Hon ska välja kläder själv och de tar en evighet innan hon tänkt färdigt och bestämt sig för vilken klänning hon ska välja. Så här står jag nu med massa fina kläder som jag köpt och får truga och fjäska så att hon ska vilja använda dem. De är hennes 2 kattklänningar och elsa och anna plaggen som hon annars vill ha dygnet runt! Även när hon ska ta på sig trosor så väljer hon i troslådan med omsorg..
 
Jamie däremot bryr sig inte ett dugg, han tar de som är överst i lådorna och tar med glädje på sig de som jag ber honom när vi ska iväg.
 
 
Jamie behövde benskydd och nya fotbollsskor. Perfekt för mig som kunde passa på att fylla på hans garderob i nästa storlek. Skorna har han likadana som han precis fått och dom är kanon, så perfekt när de är rea så man kan investera i nästa storlek också. Förr eller senare behöver man ju köpa de endå.
 
 
Efter ett 15 timmars pass från jobb kom jag hem till de här. 1 timmes bubblande resulterade i att jag trodde jag skulle döö. Blev helt kallsvettig och yr när jag gått upp och fick lägga mig ner på badrumsgolvet haha. De gäller alltså att dricka mycket vatten.. Lesson learned!
 
Dessa fantasilekarna är ju helt underbara. Här har de åkt på semester och bjudit in till fest. Samtidigt leker de av någon anledning att dem är bebisar (därav blöjorna dom tagit på sig)..
 
 
 
 
#1 - - pia:

Ingen brist på fantasi vid lekarna. Bestämd tös som vet vad hon vill ha på sej.kram