Kolmården dag 2

Efter en god hotellfrukost åkte vi tillbaka till parken (köpte 2 dagars biljett). Barnen tjatade att dem ville till lekplatsen så dit fick vi gå allra först. Att titta på massa olika djur föll inte riktigt dem i smaken när de fanns betydligt roligare saker i parken som de hellre ville göra. Men vi hann med ett par vänder i parken under våra 2 dagar så vi fick sett alla djuren. 
 
 
 
De är så himla fint att se hur dom visar varandra kärlek. Här har vi varit iväg och åkt en karusell med dem på vars ett håll och direkt går dom och kramar varandra. De är inte bara bråk hela tiden ;)
 
 
 
 
 
Bamseteatern var samma alla showerna men barnen ville endå titta på dem så vi såg samma teater x antal gånger och barnen tyckte de var lika roligt och spännande varje gång. Att se några djurshower intresserade inte dem alls. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie är totalt orädd... "får jag klättra högre??" Nä säger vi men endå fortsätter han uppåt.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa två var polare och sprang runder och lekte med varandra och stångades... 
 
 
 
 
 
 
 
Tanken var att vi skulle stanna tills dem stängde kl 20. Men efter att ha varit där i nästan 6 timmar (16 timmar totalt) så kände vi oss rätt nöjda och vid 15.30 påbörjade vi hemresan som även den gick hyffsat smidigt.. Kelly somnade direkt och sov till värnamo där vi stannade och åt. Jamie satt och frågade hur långt de var kvar varannan minut hela vägen hem... Sista timmen satt dem mest och bråkade med varandra! 
 
Det blev en superbra och SOLIG spontan avstickare! Nu räknar vi ner dagarna till 1 vecka på Öland som vi åker till om 11 dagar! 
 
 

Kolmården dag 1

På torsdagkväll satt vi och kollade väderprognosen. De lovades regn här i skåne men uppe i Norrköping skulle de vara strålande sol och 25 grader. Så vi fixade hundvakt, bokade hotellrum och på fredag morgon kl 04.40 ringde klockan. Barnen sov fram tills vi stannade och åt frukost och efter de hade vi bara 1 timmes resväg kvar. Snabbt och smidigt kom vi till vår destination - KOLMÅRDEN! 
 
 
 
 
Supermysigt område hela parken med massa stenar att klättra på och fullt med blåbärsbuskar där Jamie sprang och plockade till honom och Kelly hela tiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna tjejen är lika tuff som sin bror!
 
 
 
Jamie skallade en trappa.. 
 
 
 
Här spenderade vi väldigt mycket tid. Barnen älskar lekplatser, Jamie älskar dock karuseller riktigt mycket också men där måste man ju stå i lång kö och de är ju inte lika kul. 
 
 
 
Vi bokade skalmans grillbuffe på kvällen och där kom Bamse och Lilleskutt och bjöd på show och kramkalas. Världens mysigaste utsikt hade vi också!
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi var i parken från de att dem öppnade kl 10 till dem stängde kl 20. Jamie åkte allt han fick lov att åka och herregud vad han är galen. Två berg och dalbanor varav den ena faktiskt var väldigt snabb (ungeför som lisebergsbanan) och han höll armarna uppe i luften hela åkturerna.. Han tjatade även om att han ville åka Wildfire men den hade han inte ens fått åka för mig om han så haft längden inne haha. Vi fick skicka upp Simon i den istället och den var den värsta karusellen han någonsin åkt och då har han åkt mycket.. Tåget efter honom stannade mitt i den branta uppförsbacken och satt fast i 15 minuter.. Anledningen till att jag inte sätter mig på såna karuseller, hade fått dödsångest direkt! Tur dem Jamie åker än så länge passar mig utmärkt!
 
Vi bodde ca 20 minuter från parken (Inne i Norrköping) på Comfort hotel, prisvärt och väldigt fint! 
 
 

heaven is a place nearby

För några dagar sedan tog en nära anhörig sina sista andetag och flög iväg till himmlen. 
 
 
Han var en person med ett väldigt stort hjärta, som alltid satte ALLA andra för sig själv.
Han var en person som kunde prata på i evigheter utan att de någonsin blev tråkigt att lyssna på.
Han var en person vi definitivt kommer att sakna men framför allt kommer vi att minnas honom med enorm glädje. 
 
Spread your wings as you go, when God takes you back
He'll say, "Hallelujah, you're home."  <3