Jamie 4 år

De var en överlycklig och förväntansfull kille som gick och la sig kvällen innan. Eftersom Simon sticker iväg tidigt på morgonen, jag skulle jobba och barnen på dagis tidigt så fick han sin morgonpresent kvällen innan. De blev lite pengar att stoppa i plånboken till Disney on ice.
 
Hans födelsedag var första dagen på dagis sen "jullovet" men båda barnen var nöjda och glada. Ännu gladare blev Jamie när dem hängt ut flaggan vid dörren för att de var hans födelsedag och skrivit upp "Grattis Jamie" på tavlan.
 
När vi kom hem och fått i oss middag kom Farmor & Farfar över på lite fika & Jamie fick sin present som han gått och längtat efter hela dagen.
 
 
 
 
 
 
Kelly sprang fram till cyklen direkt och sa "de är min cykel"... haha! Helt tokig blev hon när hon förstod att de var Jamies. Får skruva på stödhjulen på hans gamla så att hon kan få den!
 
 
Tiden går verkligen snabbt. De man märker tydligast med att Jamie har blivit äldre är speciellt språket och allting han säger & funderar över. Så himla busig, charmig och nyfiken! <3
#1 - - pia:

Stora killen, fin cykeln var, tar nog inte lång tid för honom att lära sej utan stödhjul,kram