Inga roliga dagar

I torsdags kom Micka, Elinor & Lovisa hit och lekte. Även Farmor kom en sväng efter jobbet för att säga hejdå eftesom dem har åkt 3 veckor till Thailand nu!
 
Senare på eftermiddagen fick Jamie 40 graders feber och på fredagen kom dunderfrossa och febern även till mig.. På lördagen var barnen bjudna på kalas på busfabriken för grannarna Lovisa & Linnea. Jag och Jamie kunde ju inte åka dit men Simon och Kelly fick iallafall en väldigt rolig pappa och dotter dag tillsammans. Vi fick nöja oss med massa snapchat videos från dem :)
 
På lördag kväll blev Jamie ännu sämre, febertopparna låg på 40-41 hela tiden förutom få tillfälle då den gick ner till 39 med ipren. Första tanken var influensa eftersom jag också hade lika hög feber och vi båda även var förkylda och hade hosta.
 
 
Blev inte alls mycket sömn den natten och på söndagen åkte han och jag till vårdcentralen. Dubbelsidig öroninflammation & misstänkt lunginflammation blev hans dom..Fick utskrivet kåvepenin och 10 minuter efter att han fått sin första dos fick han allergisk reaktion med massa nässelutslag på magen.. Så de var bara att ringa 1177, få utskriven ny antibiotika och köra till center syd för att hämta ut ny.
 
 
Söndagen sov han mer eller mindre igenom hela dagen och på kvällen piggnade han till lite. Han har inte klagat något mer på öronen utan de är bara förylningen och den höga febern som är kvar.
 
Idag har vi en mysig dag i sängen för att kurera oss. Jag vabbar idag och hoppas på att vara frisk imorgon så att jag kan jobba och så får Simon vabba Tisdag och onsdag.
#1 - - pia:

oj det syns i Jamies ögon att han är dålig, stackare. Hoppas ni snart mår bättre och slipper mer bacillusker,kram