Fredag

Igår hade jag och barnen en ledig dag. På eftermiddagen kom Emma & Ella påå besök! Om ni 9 dagar är de beräknat att dem ska få sin pojke/lillebror. Ska bli såå himla mysigt att få bebismysa!
 
Imorse vaknade jag lägligt nog med frossa, halsont & huvudvärk. Sitter på jobbet nu 13-22 och sedan är jag ledigt enda tills tisdag. Så jag hoppas att detta inte blir ännu värre så att jag ska behöva ligga dålig när jag nu äntligen är ledig.
 
Imorgon blir det den årliga släktträffen med Simons sida & på söndag tänkte jag ta med Jamie och gå på bio. Lite kvalitetstid, bara han och jag!
 
Han har varit väldigt orolig och nere ett par dagar nu och säger att han inte vill till dagis. "Ingen leker med mig, de är bara Kelly som vill leka med mig". Dagisfröknarna säger att dom inte märkt något att han visst är med och leker så jag hoppas att de bara är något han säger och att de faktiskt inte är så han verkligen känner. Nu ska dem ju även omstrukturera på avdelningarna så deras avdelning ska bli småbarn 1-3 (där ska kelly gå kvar) och så ska alla 4 åringarna vara på en avdelning. Så nu kommer dom inte gå tillsammans med varandra mer. Kelly kommer inte bry sig så mycket men Jamie kommer nog påverkas av att hans "trygghet" inte är med honom. Vi får se hur de går, detta börjar gälla redan på tisdag.
 
#1 - - pia:

Hoppas det blir bra på dagis fast man delar på dom,kram