Disney on Ice

I söndags var de äntligen dags för fotbollsträning efter ett långt uppehåll! På eftermiddagen körde vi ner till Malmö där vi mötte upp Daniel och Stina för att gå på Disney on Ice. Tanken var först att fixa barnvakt till Kelly eftersom vi trodde hon var lite för liten för att sitta still. Men vi kunde inte fixa barnvakt så hon fick följa med och de var tur de, hon ÄLSKADE de. Hon satt hela tiden och skrek "Kolla mamma, Kolla pappa" och började putta på kvinnan som satt bredvid oss för att visa henne också. Hon satt helt inne i de och vinkade hela tiden till karaktärerna!
 
Jamie tycka också väldigt mycket om det så de blev en väldigt lyckad familjeutflykt! Lite synd dock att de var Frost tema för de hade varit lite roligare om man fått se mer av de andra disney figurerna också.
 
 
 
 
Jag har fått förhöjd tjänst så numera kommer jag att jobba 98 % istället för 75.
 
Tisdag: 07.30 - 18
Onsdag: 07.30 - 22
 
Tisdag: 07.30 - 18
Onsdag: 07.30 - 22
Fredag: 07.30 - 22
Lördag: 08-22
 
Detta 2 veckors schemat kommer att vara rullande. Superskönt att jag varannan vecka är ledig 5 dagar i rad! Så barnen kommer har 2 heldagar på dagis ena veckan och 3 andra. Helt perfekt att jag kan kombinera heltid med att ha barnen så pass lite. Eftersom vi alltid är dubbelbemanning så är de väldigt flexiblet om man behöver vara ledig någon dag också om dagis skulle vara stängt tex.
 
#1 - - pia:

Roligt att även Kelly kunde följa med och att hon gilla det. oj då blir det klirr i kassan när du börjar jobba så mycket, kan alltid behövas och så blir det ju över till att spara också,kram.