Inga roliga dagar

I torsdags kom Micka, Elinor & Lovisa hit och lekte. Även Farmor kom en sväng efter jobbet för att säga hejdå eftesom dem har åkt 3 veckor till Thailand nu!
 
Senare på eftermiddagen fick Jamie 40 graders feber och på fredagen kom dunderfrossa och febern även till mig.. På lördagen var barnen bjudna på kalas på busfabriken för grannarna Lovisa & Linnea. Jag och Jamie kunde ju inte åka dit men Simon och Kelly fick iallafall en väldigt rolig pappa och dotter dag tillsammans. Vi fick nöja oss med massa snapchat videos från dem :)
 
På lördag kväll blev Jamie ännu sämre, febertopparna låg på 40-41 hela tiden förutom få tillfälle då den gick ner till 39 med ipren. Första tanken var influensa eftersom jag också hade lika hög feber och vi båda även var förkylda och hade hosta.
 
 
Blev inte alls mycket sömn den natten och på söndagen åkte han och jag till vårdcentralen. Dubbelsidig öroninflammation & misstänkt lunginflammation blev hans dom..Fick utskrivet kåvepenin och 10 minuter efter att han fått sin första dos fick han allergisk reaktion med massa nässelutslag på magen.. Så de var bara att ringa 1177, få utskriven ny antibiotika och köra till center syd för att hämta ut ny.
 
 
Söndagen sov han mer eller mindre igenom hela dagen och på kvällen piggnade han till lite. Han har inte klagat något mer på öronen utan de är bara förylningen och den höga febern som är kvar.
 
Idag har vi en mysig dag i sängen för att kurera oss. Jag vabbar idag och hoppas på att vara frisk imorgon så att jag kan jobba och så får Simon vabba Tisdag och onsdag.

Disney on Ice

I söndags var de äntligen dags för fotbollsträning efter ett långt uppehåll! På eftermiddagen körde vi ner till Malmö där vi mötte upp Daniel och Stina för att gå på Disney on Ice. Tanken var först att fixa barnvakt till Kelly eftersom vi trodde hon var lite för liten för att sitta still. Men vi kunde inte fixa barnvakt så hon fick följa med och de var tur de, hon ÄLSKADE de. Hon satt hela tiden och skrek "Kolla mamma, Kolla pappa" och började putta på kvinnan som satt bredvid oss för att visa henne också. Hon satt helt inne i de och vinkade hela tiden till karaktärerna!
 
Jamie tycka också väldigt mycket om det så de blev en väldigt lyckad familjeutflykt! Lite synd dock att de var Frost tema för de hade varit lite roligare om man fått se mer av de andra disney figurerna också.
 
 
 
 
Jag har fått förhöjd tjänst så numera kommer jag att jobba 98 % istället för 75.
 
Tisdag: 07.30 - 18
Onsdag: 07.30 - 22
 
Tisdag: 07.30 - 18
Onsdag: 07.30 - 22
Fredag: 07.30 - 22
Lördag: 08-22
 
Detta 2 veckors schemat kommer att vara rullande. Superskönt att jag varannan vecka är ledig 5 dagar i rad! Så barnen kommer har 2 heldagar på dagis ena veckan och 3 andra. Helt perfekt att jag kan kombinera heltid med att ha barnen så pass lite. Eftersom vi alltid är dubbelbemanning så är de väldigt flexiblet om man behöver vara ledig någon dag också om dagis skulle vara stängt tex.
 

Lördag

Då har vår lilla/stora tjej hunnit fylla 2 år också!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igår blev de kalas för Stina efter dagis & idag var Jamie på sitt första barnkalas som Stina hade för sina kompisar på Leos Lekland. Jag jobbade & Kelly fick leka en stund hos Farmor & Farfar. Därefter hade vi kalas för barnen med Simons sida.
 
Imorgon blir de Disney on Ice med Stina & Daniel!