Next Project

Jag blir aldrig nöjd. Så fort vi har fixat i ordning någonting i huset så hittar jag genast någonting annat jag vill fixa till. Nu har vi ju precis målat kellys rum och nästa projekt är egentligen att bygga hennes säng. MEN nu har vi kommit fram till att Jamie behöver ett skrivbord på sitt rum och då måste man ju fixa till liiiite mer. Den babyblåa väggfärgen och blixten inredningen har jag tröttnat på (Jamie är inte ett dugg intresserad av blixten heller) så nu har jag tänkt att de ska bli lite förändring.
 
Att måla om är ju så enkelt, kostar lite och blir stor skillnad. Så här tänker jag mig att han ska han ska ha på väggen där han har blixten tapeten (dock bara en garderob eftersom väggen inte är så lång) Vi har ju redan stuva system så de enda som behövs köpas till är bänklådorna och garderobsdörrarna (stommen har vi).
 
 
 
De är inte bra att jobba vaken natt. Man har alldeles för mycket tid att kolla efter inspiration till förändring! Tur jag har en Sambo som gillar projekt. Dock låter de alltid likadant "du får måla själv" och sedan står han endå där och rycker rollern ur handen på mig för att han vill göra de..
 
 
 
 
#1 - - pia:

Det ser jättefint ut och Jamie börjar ju bli stor så då passar det ju bra att göra om lite,kram