Måndag

Kelly blev ju också sjuk med hög feber på måndagen. Så hela veckan har gott åt att vila och kurera så att även hon skulle bli frisk. På torsdagen hade Jamie 4 års kontroll på BVC. Alla testerna gick superbra, han klarade även korten som där är 4 saker och man ska se vilket kort som inte passar in. Tydligen var de inte många 4 åringar idag som klarade detta. Betydligt fler förr när 5 myror är fler än 4 elefanter sändes (en ska bort). Vi fick en ny tid för hörseltestet eftersom han inte hörde sådär jättebra pågrund av öroninflamationen.
 
I söndags hade vi bestämt att åka till ishallen hela familjen. Dock krisade de på jobb så jag fick hoppa in och jobba några timmar. Kelly fick lämnas av en timme hos mormor medan Simon och Jamie körde och åkte skridskor. Jamie blev arg nästan direkt och ville inte åka mer.. "De är halt".. Han tror att han ska klara saker på en gång och har inget tålamod att träna och bli bättre. Nästa helg tänkte vi testa bowling!
 
När jag slutade kl 14 åkte vi vidare till svalöv där Kusin Lucas spelade cup. Jamie känns så himla stor när han springer runt och leker i hallen helt på egen hand. Sen kommer han emellanåt  och vill ha några kronor och springer sen helt själv till kiosken och handlar för sina pengar..
 
Igår kväll när Jamie skulle sova
 
Jamie: Mamma, jag ska aldrig tappa bort dig. Du är så fin, jag älskar dig jättemycket!
Jag: Jag ska aldrig tappa bort dig heller, älskar dig med jättemycket!
Jamie: Love you, love you long time
 
Alltså ens hjärta smälter ju verkligen.
 
 
Nu får de gärna ta och bli vår & sommar!!
 
 
 
#1 - - pia:

Goa Jamie, liten men så förståndiga ord. Du är så duktig, lite ensamtid med Kelly var mysigt. Lättare när man har en åt gången så de får känna att man kan vara med dom hela tiden,kram