Lördag

Dagarna går verkligen i ett. De är många dagar då jag varken har haft tid eller prioriterat att starta datorn, därav den dåliga uppdateringen.
 
Jag har gått in och tagit lite extra pass/bytat mina dagtider så de är fullt upp med jobb fram tills nästa söndag. Jobbade natt onsdag-torsdag och jobbar även natt fredag, lördag, söndag, tisdag, torsdag, fredag & lördag. Jag tycker de är så mycket skönare att jobba nätter. Då går man till jobbet vid 21-22 och kommer hem vid 8 på morgonen, sover till 12-13(beroende på om man ska jobba natt på kvällen igen) och sedan har man resten av dagen med familjen. Istället för att jobba 08-22 och vara borta exakt hela dagen. Perfekt att kunna ta lite extra tider samtidigt som de inte påverkar tiden med familjen.
 
Eftersom tiderna är väldigt flexibla så har jag satt att jag slutar 05.30 på onsdag morgon och då hinner jag hem och lösa av simon så han kan åka till jobbet och så lämnar jag barnen mellan 08-14 så jag hinner sova lite också. Betydligt skönare för dom också att slippa vara på dagis från 07.30-17 (som dom annars har två dagar i veckan) nästa vecka.
 
De största som har hänt här hemma är att Kelly inte använder blöja längre (förutom om vi åker iväg). Hon har blivit helt besatt av att ha trosor på sig så hon kommer själv och säger till när hon behöver kissa. På dagis hade hon inte heller kissat i blöjan en enda gång utan kommit och sagt till att hon ville kissa pottan istället. Vår stora tjej!
 
De är så roligt att se skillnaderna mellan barnen. Jamie som är en sprallig kille tycker att rummet är städat när ingenting ligger på golvet. Han har då bara slängt upp alla sakerna på byrån istället. Kelly däremot är så ordentlig och om hon stänger klädlådan och de råkar sticka ut nått plagg så öppnar hon, rättar till och stänger igen. Allting ska ligga ordentligt på sin plats.
 
 
 
 Lite klipp från snapchat
 
Så här ser de ut varje kväll hemma hos oss innan läggdags. Antingen står dom och dansar, "bygger inte nudda golv", har springtävling eller så brottas dem. Dem har sååå kul tillsammans, älskade ungar!
 
 
Kelly har dukat upp låtsasmat till dockan och går och fika till sig själv...
 
 
Hon har humör denna tjejen. Ingen får röra hennes trosor och hon kan absolut allting själv ;)
 
 
 
 
Denna hunden alltså..
 
#1 - - pia:

Duktig tös som kissar på pottan, roligt att se att de har så roligt tillsammans, kram