Bad

I söndags blev de fotbollsträning för barnen. De har varit ett litet uppehåll för dem eftersom jag jobbat natt lördag-söndag och de går inte att åka dit ensam med dem eftersom man måste ha vars ett barn. Nu har ju Farmor & Farfar kommit hem från Semestern så Simon fick hjälp av Farmor medan jag sov en stund.
 
Efter fotbollen åkte vi vidare till Ikea för att handla saker till Jamies rum. Därefter vidare upp till Morfar med familj där de blev Jaccuzi. Jamie tjatar nu att han vill att vi ska köpa ett och både jag och Simon håller med. Så fort de blir lite varmare tänkte vi bygga ut trädäcket så att vi kan ha de där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I förmiddags träffade vi Emma och lillkillen Axel! Så himla liten och fin! Sjukt att man inte ens kommer ihåg att ens barn faktiskt varit så små och att man själv tagit hand om en så liten bebis.
 
När Simon kommer är de personalmöte på jobbet och direkt efter ska vi vidare på bostadsföreningsmöte!
 
 
 
 
 

Next Project

Jag blir aldrig nöjd. Så fort vi har fixat i ordning någonting i huset så hittar jag genast någonting annat jag vill fixa till. Nu har vi ju precis målat kellys rum och nästa projekt är egentligen att bygga hennes säng. MEN nu har vi kommit fram till att Jamie behöver ett skrivbord på sitt rum och då måste man ju fixa till liiiite mer. Den babyblåa väggfärgen och blixten inredningen har jag tröttnat på (Jamie är inte ett dugg intresserad av blixten heller) så nu har jag tänkt att de ska bli lite förändring.
 
Att måla om är ju så enkelt, kostar lite och blir stor skillnad. Så här tänker jag mig att han ska han ska ha på väggen där han har blixten tapeten (dock bara en garderob eftersom väggen inte är så lång) Vi har ju redan stuva system så de enda som behövs köpas till är bänklådorna och garderobsdörrarna (stommen har vi).
 
 
 
De är inte bra att jobba vaken natt. Man har alldeles för mycket tid att kolla efter inspiration till förändring! Tur jag har en Sambo som gillar projekt. Dock låter de alltid likadant "du får måla själv" och sedan står han endå där och rycker rollern ur handen på mig för att han vill göra de..
 
 
 
 

Fredag

Igår hade jag och barnen en ledig dag tillsammans. Vi körde hem till Micka & tjejerna och lekte några timmar innan Simon kom hem och de var min tur att gå till jobbet 18-07.30. Simon skulle lämna barnen 07.15 på dagis men de blev lite försenade eftersom han inte är så van att fixa allt på morgonen då de alltid är jag som lämnar. Så vi hann mötas en liten stund på morgonen innan dem kom iväg.
 
Hämtade barnen kl 15 och skulle egentligen ha börjat kl 17-07.30 men pågrund av huvudvärk så börjar jag inte förrän 20. Nu är de bara två nätter kvar sen är de tillbaka till mitt vanliga schema. Ska bli rätt skönt för just nu känns de som att man går på autopilot och att man inte ens hinner känna hur trött man är för att allt går i 120.
 
Kelly hittade ett par glasögon som hon absolut skulle ha på sig.. och självklart nya väskan som Farmor & Farfar köpte i Thailand!
 
 
 
 
Barnen fick bland annat detta också! Så himla fint att dem kan matcha i sommar med tröjan/klänningen!