:)

Kelly har alltid varit så lugn, försiktig och ordentlig om man jämnför med Jamie när han var i hennes ålder. Han var en riktig virvelvind och är de fortfarande.
 
Något hon alltid varit mindre duktig på är att låta bli att stoppa massa saker i munnen. Idag fick vi lösa ett problem som vi aldrig stött på tidigare... Kelly stoppade in en PÄRLA i näsan...Hon fick ju såklart panik och bad vi henne att snyta ut så snöt hon in istället.. Pärlan hade hon ju smart nog stoppat in med hålet utåt så luften gick ju bara rätt igenom endå.. Tog oss 15 minuter innan vi fick tag i den med hjälp av en tandpetare.. Förhoppningsvis har hon lärt sig av sitt misstag, något Jamie däremot aldrig har gjort ;)
 
 

Trädäcket!

Nu är själva golvet färdigt på utbyggnaden! Får se om vi kommer iväg i helgen och köper Jaccutzin! Sidorna på trädäcket kan vi inte göra förrän spaet står på plats!
 
 
 
 

Böda Sand

Förra året var vi sugna på att åka till Familjeveckan på Böda Camping. Vädretprognosen var inte alls så lockande och tälta hade varit vårt enda alternativ då vi var ute i sista minuten.
 
Igår bokade vi faktiskt en stuga till Familjeveckan V.32!! Så nu hoppas vi på att de faktiskt blir hyffsat väder den veckan. Vi tog iallafall avbeställningsskydd, inte så jättekul att sitta i stugan en hel vecka om de ska bli spöregn..Framförallt inte för de saftiga priset.
 
 
 
 
 De är fullspäckat med aktiviteter för barn den veckan, strand och badland. Med andra ord kommer våra barn stormtrivas!