Veckan

Kelly har äntligen släppt de här med att vilja gå upp 05.30 på morgonen. Denna veckan har hon sovit till 06.30-07.30 och herregud vad skönt de är. Speciellt eftersom jag älskar att sova!
 
I tisdags morse var jag helt yr. Jag höll på att sortera Jamies gamla kläder innan dagis för att se vad Kelly kunde ha i storlek 92. När jag kommer till dagis är alla barnen finklädda och de slår mig att de är fotografering. Där kom jag med två barn som fått bestämma själv vad de skulle ha på sig (Kelly hade Jamies gamla "pojkkläder), vars en tatuering på kiden som de gjorde dagen innan och halva smörpaketet i kellys hår sedan frukosten. Dem var sig själva på gruppfotot med andra ord ;)
 
Fick ta med lite nya kläder till de enskilda bilderna som togs efter dagis. Blev även syskonbilder och jag längtar tills jag får se resultatet!
 
 
Jamie har börjat att intressera sig för att lära sig skriva. Jag visade honom hur man skrev Kelly och när han testade själv blev de så här bra!
 
 
Idag har de blivit kusinlek hela dagen. Under förmiddagen kom Elinor & Lovisa hit så gjorde vi gipsfigurer som vi sedan målade, promenad och trädgårdslek innan vi körde hem till dem. En snabb sväng till mormor och sedan han vi även med ett stopp hos Kusinerna Hallbeck på hemvägen. Tanken var egentligen att se Lucas match men den blev tyvärr inställd.
 
Så himla kul att dem är så nära ålder. Mellan Jamie och Stina är de 1 år. 6 månader mellan Jamie och Elinor och sedan 6 månader mellan Lovisa och Kelly.
#1 - - pia:

Roligt att kusinerna kan leka och ha roligt tillsammans. Duktig Jamie är på att skriva,kram