Torsdag

I måndags spenerade vi några timmar hos kusinerna Lovisa & Elinor. De leker väldigt bra tillsammans och dagen går så mycket snabbare eftersom man inte är hemma och behöver reda ut allt bråk mellan Jamie och Kelly. Här har dem vars en att leka med så de är bråkfritt och skönt :)
 
Slicka bakskålen var ju gott. Kelly är helt galen i allt som är ätbart. Säger man att man ska börja laga lunch/mat så sätter hon sig på stolen och väntar där 20 minuter. Hon vägrar att gå och leka under tiden..
 
 
 
 
 
Jamie har blivit så sjukt gnällig på senaste tiden. Han gråter för ALLT och blir helt förbannad för ingenting.
Rastlös, med myror i kroppen och tvära kast i humöret: gnäll, ilska, irritation och så plötsligt väldigt glad.

4-år är på många sätt en harmonisk ålder. Barnet är aktivt, nyfiket och roligt. Men runt 4 år kommer barnet in i en intensiv utvecklingsperiod och som vid all utveckling kan det också bli jobbigt. Det kan bli en kamp om makten hemma och till synes små motgångar kan göra barnet rasande. Nu är barnet inte lika lätt att avleda längre.

De känns som att de stämmer rätt bra in! Himla tur att tiden går framåt och att 5 år sägs vara "viloperioden". Den ser jag lite fram emot ;)

 
 
#1 - - pia:

Roligt att de leker bra tillsammans. Matglada Kelly behöver man aldrig truga när det gäller mat! Trotsperioderna avlöser varandra,kram