Halloween

I lördags efter simskolan kom Morfar, Ral och Tess hit på 3 rätters och lite halloween firande! De kom ett par stycken och knacka på dörren och barnen blev lika exhalterade varje gång de kom monster!
 
 
 
 
 
 
 
Igår åkte vi på spökvanring på brinkagården. Väldigt mycket folk, häftiga skapelser och Jamie tyckte de var så kul! De var en lite spökrunda man fick gå i skogen där de var riktiga utklädda människor som skrämdes, båda barnen hängde på och inte ens Kelly blev ledsen/rädd. Nu när man pratar med dem så berättar Jamie gärna om monsterna och de enda kelly kommer ihåg och lägger vikt vid är att hon fick pepparkaka..
 

Veckan som varit

Hela förra veckan hade jag fullt upp, därav den dåliga uppdateringen. De blev kusinlek, kvällsshopping med Emma, massa lek med Elsa & Isak och fortsatt storrensning här hemma.
 
 
 
 
 
"kolla mamma var jag är"... Alltså denna killen kan ge en hjärtklappning ibland..
 
 
 
 

Hur ser ditt drömbadrum ut?

De som höjer ett värde på ett hus är ju framförallt kök och badrum. När vi hade mäklare här så disskuterade vi lite om de hade lönat sig för oss att fixa till vårt badrum eftersom de inte är en billig historia. Jag hade mer än gärna fixat till de eftersom de finns ett par saker att fixa men vi har bestämt oss för att de får vara så och så sparar vi dem pengarna till framtida husbygge istället. Man vet ju aldrig om man får igen dom pengarna sen när vi säljer så då är de bara onödigt att chansa.

Mitt drömbadrum var tidigare stort och vitt men på senare tid har jag fallit mer för lite mörkare färg, typ brunt eller grått då de blir lite mer myskänsla. De behöver inte vara onödigt stort men hade gärna fått ha två vaskar bredvid varandra, bubbelbadkar, dusch och eventuellt bastu. Golvvärme hade ju inte varit helt fel om de är kaklat golv så man slipper gå rätt ut från en varm dusch/bad och frysa ihjäl om fötterna. Om man leker med tanken och inte tänker pengar med andra ord! ;) Ett MÅSTE när vi bygger hus är däremot två badrum så jag slipper vänta på Simon som har en tendes att slå läger inne på toaletten :P

 
vill du ha hjälp med ditt badrum, gå in på nbjbyggkakel.se