Torsdag

I söndags gick jag bredvid första gången! Trivs redan sjukt bra och de passar mig utmärkt! Ännu bättre är de att de finns hundar (varav en valp) på arbetsplatsen att leka med!
 
I måndag blev de kusinlek. Perfekt att klämma in de på måndagar eller fredagar om micka är ledig och barnen inte går på dagis. De blev blandannat bakning, kanelbullar med chokladbollsfyllning. Sådär gott, inte lika gott som vanliga kanelbullar och 700 gånger mer mäktiga.
 
I onsdags jobba jag 9-14 så de passade perfekt med barnens dagistider (jobbar ca 2 minuter från dagiset). Ikväll blir de nog vip på center syd & imorgon blir de ut och äta med simons släkt för att fira att hans farfar fyller 70 år!
 
 
 
 
Jamie tar i princip sönder något här hemma varje dag. Hälften av gångerna är de för att han inte är försiktig och resten för att han har sån himla otur. Dessa skorna köpte vi i ullared (billig kvalite) för att dem skulle slippa bråka om de ena paret vi redan hade. 2 minuter tog de för Jamie att springa sönder dem.. Kanske inte helt optimalt att leka elefant och prinsessa samtidigt..
 
 
Där skiljer sig barnen allra mest åt. Jamie är som en ångvält! Leker dem med låtsas maten på kellys rum så dukar hon upp fint och serverar oss andra. Jamie slänger in 3 matleksaker i munnen samtidigt som han leker att han är en björn och fångat ett byte...
 
Kelly älskar dockor och hennes dockor och vagnen är hennes allt. Hon ger dockorna mat, pratar med dem, kör dem fint i vagnen och lägger filtar på dem. Jamie svingar dem 3 varv i luften och kommer släpandes i hjulen på sulkyn. Behöver jag nämna att kelly får psykbryt när hon ser detta och Jamie står och flintar nöjd?
Rätt intressant hur de kan skilja sig så mycket. Jamie har verkligen ingenting som han är extra rädd om och som Kelly inte får röra. Kelly däremot klöser ut ögonen på Jamie om han så mycket som tittar på någon av hennes 3 mysfiltar.
 
#1 - - pia:

Skönt för dej att komma ut o jobba lite. Stark tös är du Kelly, det gäller att hålla i sina saker,kram