Måndag

I fredagskväll kom mamma hit och passade barnen medan vi åkte till lund för att fira Simons farfar som fyller 70 år De blev fördrink på Harrys innan vi gick vidare och åt på rosegarden! Himla god mat & en jättetrevlig kväll! Barnen hade varit hur snälla som helst och hade gott och lagt sig och somnat på egen hand utan trams!
 
 
 
Lördag blev de till Svalövscupen där lucas spelade. Jamie tyckte att de var så roligt så igår när Lucas skulle spela igen så åkte vi också dit. Först bjöds de på lunch hos farmor & farfar och vi passade på att röka makrill som simon fiskat i somras.
 
Jamie sprang runt i hallen på egen hand och lekte med kusinerna och även kompisen Kevin som han träffade när simons föräldrar hade 80 tals festen. Han älskar att leka med äldre killar! Han kom även själv och bad om att få pengar så han kunde handla en dricka i kiosken. Gav han 50 kr och sa att han bara fick handla drickan och att han skulle komma tillbaka med resten av pengarna. Jodå han kom tillbaka och hade fixat de. Så stor och så himla orädd. Senare hade han även en 5 krona kvar och knallade iväg och köpte godis för den pengen också.
 
Igårkvälll hade vi även Simons Mormor och Håkan på besök! Barnen blev helt uppe i varv och stimmade som alltid när vi får besök :D