Kalaset.com

Förra året när vi fyllde 25 så bestämde vi oss för att han en tema fest  med temat hawaii och bjuda in släkt och vänner. Tyckte de var riktigt roligt att hålla på och planera, köpa dekoration, beställa klädsel och fixa med allting för att festen skulle bli så bra som möjligt.

När vi sedan blev bjuda på 80 tals fest hos Simons föräldrar för snart 2 månader sedan så fick jag mersmak. Jag hade såå gärna velat planera något att se fram emot. De dröjer ju ett bra tag tills vi fyller 30 så de går ju bort direkt. Fast de lär ju definitivt bli någon form av tema fest då också om jag inte känner oss fel.

Bröllop hade jag mer än gärna velat planera men mitt drömbröllop kräver nog lite större buffert än vad vi har just nu.

Så kanske en fest bara för att ha en trevlig kväll hade väl inte varit helt fel! I vilket fall som helst så tänkte jag tipsa er som är mitt uppe i festplanering, eller kanske funderar på att ha någon större fest, event eller liknande. Kalaset.com erbjuder allt inom catering för en lyckad tillställning. De sägs ju att vägen till lycka går genom magen ;) De hjälper även till att anordna allt de praktiska med ett bröllop så ska ni gifta er så erbjuder dem förutom mat även lokal, florist m.m. In och kika!

 

Inlägg i samarbete med kalaset.com