Helgen

I torsdags fick jag ett spontant infall och bokade ett frisörbesök på eftermiddagen. Barnen hämtades tidigare på dagen, lämnades hos mormor & sedan fick jag 2 timmars egen tid. Jag har i princip aldrig varit helt nöjd när jag gått ifrån friösören så denna gången gick jag till en ordentlig salong och jag blev sååå nöjd. Men för 1400 kr vore de illa om jag inte hade varit nöjd.
 
I fredags spenderade vi hela dagen med kompislek. Emma & Ella kom hit innan 10 och sedan kom även Micka, Elinor & Lovisa. Jamie klarar inte av att leka med så mycket folk inomhus utan blir helt uppstirrad och tramsar hela tiden. Han blev superarg när jag skällde på honom vilket resulterade i att han slog mig i ansiktet 2 gånger. Som straff fick han stanna inne medan vi andra gick ut och lekte i trädgården och fick inte komma ut mer än en liten stund på slutet. Utelek är ju de bästa han vet så förhoppningvis lärde han sig att man inte får slåss...
 
 
 
I lördags åkte Simon & Jamie iväg på simskola, Emma & Ella kom hit och lekte & senare på eftermiddagen fick vi besök av Danne, Elina och Freja som dem passade.
 
Idag har vi fått fixat lite och sedan tog vi oss in till Landskrona för att titta på Danne & Elinas nya lägenhet. Freja var fortfarande hos dem så barnen fick lekt lite också!
 
 
 
 
#1 - - pia:

Ha ha så fina dom blev i sina dräkter,kram