Full vecka

I tisdags kom Micka, Elinor, Lovisa & Moster Angelica hit efter dagis. Kusinerna stannade över på middag också så de massa lek enda fram till läggdags!
 
 
 
 
I Torsdags blev de kalas direkt efter dagis för kusinen Lucas som fyllde 11 år! I onsdags skickade jag in en jobbansökan och på torsdagskväll hälsade jag på och fick jobbet! Timanställning som personlig assistent här i byn. Schema varannan lördag 08-22 och vikarie. De blir långa pass på vardagarna så Simon kommer få hämta barnen när han kommer från jobb och sedan hoppas vi på lite hjälp från mormor/farmor om de skulle krisa någon dag ;) Så barnen slipper vara där enda till 17 och kan hämtas kl 14 istället (iallafall fram till jullovet). 
 
Jamie har ritat en gubbe
 
 
I fredags kom Emma & Ella hit och sedan mötte vi upp Linda, Elsa & Isak och gick till idrottshallen som har öppet varannan fredag mellan 16.30-18. Barnen älskar de!
 
Kelly är väldigt närgången och social mot de andra barnen på dagis. Detta uppskattas inte av alla så de slutade med att hon fick ett bett i kinden av ett mindre barn.
 
 
 
Imorse ringde klockan innan 5. Ullared stod på schemat så mormor kom hit och tog första barnpasset. Barnen som annars vaknar innan 6 tog sovmorgon och vaknade inte förrän 07.30.. Vid lunch kom Farmor & Farfar och så blev de pepparkaksbak. Vi trängdes med resten av sveriges befolkning och pågrund av allt folk blev man inte alls så motiverad att gå där så länge så vi fick undanstökat allt vi skulle köpa rätt snabbt och var hemma kl 14 igen.
 
Nu väntar vi på att Emma & Ella ska komma på lite kvällslek och imorgon ska jag gå bredvid på jobbet mellan 10-14!