Tisdag

Medan Jamie var på dagis spenderade jag och Kelly förmiddagen i Asmundtorp hemma hos mormor. Även min moster och hennes man kom dit!
 
Jag undviker helst att storhandla med båda barnen utan försöker ta de som lite egentid på helgen när Simon är hemma. Men idag ekade kylen tom så de fick bli en handling iallafall och tack och lov var barnen snälla så de gick snabbt och enkelt!
 
Efter middagen kom Lovisa och Max över och lekte så de var full rulle ända till läggdags.
 
Märks de att jag gillar Adidas? Konsigt nog kommer de bara paket därifrån till barnen och Simon.. Tur att jag fyller år snart så jag kan göra en beställning bara till mig :)
 
 

Helgen

Helgen har varit väldigt intensiv och händelserik!
 
I fredagskväll blev de ju bio (djungelboken), i lördags förmiddag gick vi bort till fotbollsplanen och tittade när Calle spelade, på eftermiddagen åkte vi till Eslöv och gick på marknad/tivoli & kvällen avslutades med lite god dricka inne hos grannen.
 
 
 
 
 
Söndagen blev de tippen, Ikea & sedan upp till Morfar med familj där vi spenderade resten utav dagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista veckan, på söndag väntar 5 dagar på Lalandia/Legoland och därefter har Simon bara 1 arbetsvecka kvar innan de blir 10 veckors ledighet!
 
 
 

Spabad

Förra året när vi köpte vår loungesoffa till altanen så fick inte längre matgruppen plats. Nu vill vi gärna kunna sitta ute och äta i sommar när de är fint väder så vi tänkte bygga ut vårt trädäck nu i helgen.

Jag hade gärna maxat till de och byggt lite större så vi hade kunnat ha ett spabad där också. De tråkiga är att åt den motsatta sidan som vi ska bygga ut kommer vår pool att stå så de går inte att bygga ut åt de hållet också. Annars hade de ju varit superskönt att kunna ha ett varmt bad att krypa ner och bada i även på vintern när de är riktigt kallt.

Barnen älskar att bada, ja vi också men ett spabad får nog vänta tills vi byggt hus längre fram i tiden. Just nu får vi nog hålla oss till att bada när vi är hemma hos Farmor & Farfar och även hos Morfar med familj som båda har spabad.

Är ni däremot sugna på att lyxa till de lite och skaffa er ett eget så gå in på spabad.se och kika på deras sortiment! De har väldigt mycket att erbjuda, om inte annat så kan ni ju alltid göra som mig, gå in och drömma haha.

 
Inlägg i samarbete med spabad.se