Myggbett igen

I morse när kelly vaknade var hon helt svullen under ögat, de såg ut som att hon fått en blåtira. Måste ha berott på att de satt en mygga på hennes näsa igår och antagligen har hon reagerat på de bettet.
 
Ikväll märkte vi att hela hennes hand var helt svullen och ena fingret helt lila. Såg helt brötet ut men hon verkade inte ha ont och ganska direkt började hon klia.. Så ännu ett myggbett som hon reagerar på..
 
 
 
 

Onsdag

Igår blev de inomhusaktiviteter under förmiddagen och på  eftermiddag körde vi hem och hälsade på kusinerna. Där blev de en sväng till fotbollsplanen, tittade på lammen, lekplatsen och bad!
 


 
 
 
Idag trotsade vi vädret och gick ut 2 timmar (Parken & lekplatsen).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har suttit och tittat lite på sista minuten resor. Lite krångligare att hitta dem billiga resorna när vi är 4 stycken men vi håller koll hela tiden och visar de regn nästa vecka också så har vi hittat flygstolar till Bulgarien på måndag (hotell bokar vi såfall separat).
 
 
 

Måndag

Igår sprang Jamie & Isak/Elsa mellan husen och lekte med varandra från och till hela eftermiddagen/kvällen. Efter middagen kom även svärföräldrarna hit med lite fika & present till mig (supermysig oljelampa och blomma)
 
 
 
 
Trädäcket börjar snart bli färdigt!
 
 
 
 
Jamie har gått och tjatat och väntat otåligt på att Elsa skulle komma hem från dagis så dem kunde leka. Blev bad hos oss och även lek inne hos dom under eftermiddagen.