Ett par veckor kvar

Nu har vi ca 5 veckor kvar tillsammans innan Simon börjar jobba & Jamie börjar på dagis. Kelly ska inte skolas in förrän den 15 september så hon har ett par dagar hemma med mig.
 
Nu håller vi på att komma på vad vi ska sysselsätta oss med dessa veckorna, då vi vill hitta på så mycket som möjligt då simskola & fotbollsträningen kommer dra igång på helgerna sedan och då har vi inte så mycket tid att hinna med andra utflykter. 
 
Vädret är ju så himla dåligt så allra helst hade vi velat åka utomlands. Familjen Hallbeck & Mormor åker till Turkiet 28 augusti men jag känner inte alls att jag vill åka till de landet nu när de är så osäkert. Kelly är ju också relativt liten så en av oss kommer få springa runt överallt med Jamie och en av oss kommer få ha kelly. Så de blir nog så att vi skjuter upp charter till nästa sommar istället.
 
Istället funderar vi på att dra till Öland och Böda camping v32 då de har familjevecka och massa med aktiviteter för barn. Så nu håller vi tummarna att de blir relativt bra väder så vi kommer iväg! 
 
 
Vi har även en Göteborg tripp att se fram emot!
 
 
 

Karneval & Migrän...

Igår åkte vi in till Landskrona Karnevalen där vi mötte upp Angelica, Jesper & Tristan. Ganska direkt vi kom dit kände jag att jag började få migrän. Tog mig iallafall igenom en snabb runda och sedan exploderade skallen totalt. Fick med oss mat från Basilika hem och sedan tvärdäckade jag och har i princip legat däckad i ett dygn med brutal värk och treo som inte hjälpt ett dugg...
 
Nu mår jag bättre så de får bli karnevalen en runda imorgon så Jamie kan få åka några karuseller! 
 
 
 

Astrid Lindgrens Värld Dag 2

 
 
 
Emils pappa ville behålla Kelly.
 
 
Jamie ville inte gå fram och säga hej eller krama Emil. När jag fråga honom varför så svara han "Men jag känner ju inte honom" varpå jag frågade om han kände pippi eftersom han krama henne och alla andra där, och de gjorde han minsann...
 
 
 
 
De började spöregna mitt under pippi & piraterna (som förövrigt var en riktigt bra föreställning) så vi blev dygnsura. Men efter att få fått på oss torra kläder igen och ätit lite lunch så kom solen tillbaka.
 
 
 
Nils-Karlsson Pyssling!
 
 
 
 
 
 
 
 
Törnrosdalen & Körsbärsdalen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista föreställningen var Bröderna Lejonhjärta "den sista striden" med Tengil och hans män. Kattla var såååååå sjukt bra gjord & verklighetstrogen, blinka, rörde sig, öppna munnen och sprutade eld. Ska man till Alv så ska man definitivt inte missa denna föreställningen!
 
 
 
 
 
 
 
Dessa två dagarna på ALV har varit såå roliga och underhållande, både för barnen som ÄLSKADE de men även för oss vuxna. Vi hann tyvärr inte med hela parken (missade saltkråkan) och såg ingen föreställning om Rasmus på luffen & junibacken. Men vi såg alla pippi föreställningarna och dem uppskattade barnen enormt mycket (kelly stod och putta på alla barn bredvid henne och pekade på pippi och skrek "PIPPI".
 
Vi kommer definivit åka hit igen om 2 år när Kelly är i Jamies ålder. Då kommer vi ta 3 dagar så att man hinner med allt och slipper stressa.  För alla er som funderar på att åka dig så kan jag säga att de var värt precis varenda krona!!