Helgen

Veckan som gått har varit väldigt intensivt. Måndag, tisdag och fredag hade jag båda barnen hela dagarna. När de äntligen blev fredag så bestämde sig Jamie (som varit en ängel hela veckan) att busa ordentligt! Herregud vad han kan göra en frustrerad och trött.
 
Snurra ut allt papper från toarullen när han är inne och kissar, sätta handen under kranen när han tvättar händerna så de sprutar vatten i hela badrummet m.m. De kvittar om man försöker ta fram och göra roliga saker så slutar de för de mesta alltid i kaos.
 
Jag gick iväg 2 minuter för att svara i telefon medan han lekte lugnt och sansat med lera. När jag kommer tillbaka möts jag av de här.. När han är på detta humöret så går de inte att kommunicera med honom. De går in genom ena örat och ut genom andra..
 
 
 
 
 
Fredagkväll var de kalas i Bjärred för Simons kusiner. Pratade med en pappa där vars son var precis likadan som Jamie när han var i hans ålder, han lugnade ner sig runt 5 års ålder så vi får hoppas att Jamie också lugnar ner sig lite :P
 
 
 
 
 
 
 

Förskolan & lek

I onsdags blev de öppna förskolan efter dagis. Jamie har tjatat om de nu i flera veckor (de har ju också varit stängt under jullovet) så ääntligen fick han gå dit. Massa nya människor vars knä Kelly hamnar i men än så länge har hon inte visat några tendenser till att vara främmad.
 
 
När vi lämnar Jamie på dagis så vill hon knappt följa med mig.. Så när hon väl kommer börja där till hösten kommer hon ju redan känna sina fröknar så de lär nog gå hyffsat lätt och smidigt.
 
Vill man upp i soffan så ser man till att hitta sina knep.. Ser ut att bli ännu en vilding!
 
 
 
Stor skillnad med Jamies bilstol. Nu kan hon helt plötsligt se ut när vi kör!
 
 
 
Igår blev de massa bus med Emma och Ella som kom hit på eftermiddagen/kvällen! De är inte mycket som verkar få Jamie att bli trött. Trots intensiva dagar så tar de en evighet för honom att somna. Så här låter de när vi ligger i ett mörkt rum och ska sova.. Repeat 20 gånger typ..
 
 
 

Onsdag

Nu börjas de.. Precis som Jamie när han var liten, tycker Kelly att de är superkul att slänga ner saker i toalettstolen. Är de inte nappen så är de leksaker.. Även ett försök till att slänga ner Simons telefon. Så nu gäller de att ha koll på sakerna!
 
 
Igår kväll körde jag och träffade Sara medan Simon hade egentid med kidsen. Så skönt att komma hem till två nybadade barn, redo för sängen :) Kelly har även börjat sova lite bättre om nätterna så de är betydligt piggare dagar för min del!
 
De är så kuul att bara sitta och observera barnen ibland. Här är Jamie egentligen i kalsonger, redo att gå och lägga sig. Då kommer Kelly med massa kläder som hon tycker han ska ta på sig. När leken avbröts av oss hade Jamie 7 kalsonger, fotbollsdräkt och 3 strumpor på sig...