Måndag

Har börjat göra smoothie till barnen varje morgon. Kelly fullkomligt älskar de och slukar sitt glas innan Jamie ens druckit 1/3 del.. Tänkte prova göra gröna smoothies också (spenat, äpple, avokado m.m) och se om dem gillar även de. Riktig nyttighetsbomb!
 
Blåbär, Hallon, Banan, kvarg eller Havremjölk!
 
 
Sitter den enda i lådan ska den andra också. Trots att dem bråkar emellanåt så ska dem vara där den andra är hela tiden. De har verkligen glädje av varandra!
 
 
 
 
Överlycklig kille som skulle ha hela träningsoutfiten på sig när dem nya fotbollsskorna kom idag.
 
 
 
Måndagen har bestått av att hjälpa mormor storhandla och sedan fick vi besök av Emma & Ella under eftermiddagen. 
 

En helg i min smak

Denna helgen har vi verkligen blivit lite extra bortskämda när de kommer till mat!
 
I lördags, efter simskolan, åkte vi hem till svärföräldrarna. De bjöds på Thaimat, grillade tigerräkor med stark dip, kycklingwook & sedan frukt med rostad cocos och glass till efterrätt. Hur gott? Matkoma delux! De blev även ett bad för våra vattentokiga barn. 
 
 
 
Efter att ha tittat på massa krockvideos om skillnaden med framåt och bakåtvänd bilstol så har vi ångrat oss. Denna stol får vänta tills han blir minst 4 år. Han håller hela tiden på att fiffla med bältet också så de är ju absolut inte säkert.. Tur att Kusinen hade sin kvar som vi kunde köpa billigt! Jamie är allt annat än glad, han älskar att sitta framåt, men safety först!
 
 
 
Vid lunchtid idag körde vi upp till Lerberget och Morfar & co. Ost och kex innan de blev en timmes bowling och därefter bjöds de på bakad potatis med olika rörer & winerbröd till efterrätt. Supergott! Jamie hann även med ett besök till lekplatsen med Robin innan de var dags att köra hem.
 
 
 
 
Jag vet inte hur många snapchat bilder Simon och kidsen tar.. Tydligen de roligaste just nu att köra faceswap och andra effekter.
 
 
 

Lek med Stina

Igår skulle jag in och storhandla i Landskrona. För att få lite kvalitetstid med Jamie som gillar att springa i matbutiker så passade mamma Kelly. Dock så ville inte alls Jamie hänga med mig, han ville leka med Kusinen Stina. Så jag lämnade av honom där och kunde snabbt och lätt köra iväg själv!
 
 
Jag blir helt förbluffad av Jamie många gånger. Hans ordförråd, meningar och förståelse han har när de kommer till kommunication blir bara bättre och bättre. Ibland undrar man om de verkligen är en 3 åring man pratar med!
De börjar även lugna ner sig lite här hemma. De senaste dagarna har barnen lekt jättebra och hyffsat bråkfritt tillsammans, iallafall från Jamies sida. Nu är de Kelly som slåss & kniper Jamie helt obefogat men Jamie har lagt band på sig själv och ger inte igen.