Veckan

I tisdags fick jag hoppa in och jobbade så jag missade när barnen gick lucia på kvällen på äldreboendet. Men Simon och Mormor var där och tittade iallafall. Kelly hade tydligen lyckats charma dem gamla med sin höga sång som även fortsatte när alla andra pausade mellan låtarna haha. Superlycklig över att få hålla grannen Isak i handen!
 
 
 
 
 
När man leker med kusin Elinor så är de prinssessor som gäller.. Vi har äntligen lyckats övertala Jamie till att klippa sig så på tisdag blir de en aning kortare så alla slipper kalla honom "tjejen" så fort vi träffar någon anonym :P
 
 
Idag jobbade jag 07.30-15 så barnen har för allra första gången ätit både frukost, middag och mellis på dagis. Jamie tyckte att de var sååå kul så de känns ju skönt att dem trivs och har de bra där! Hade varit värre att gå till jobb om de hade varit protester men de springer alltid lika glatt in och blir lika glada när jag sen kommer och hämtar dem!
 
 
Jamie blev helt överlycklig när jag berättade för honom att han vunnit pangaren! Han tyckte vi skulle köra dit direkt haha. Simon är på julfest med jobbet ikväll och jag jobbar 8-18 imorgon så dem andra får köra och hämta presenten, storhandla och passa på att träffa Elsa & Olof som ska besöka center syd imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - pia:

Så fina bilder av tomten o pepparkaksgumman med hundar!! Även en söt prinsessa, Grattis Jamie till vinsten,kram