Jobbet

Igår blev de lek med Ella & Emma innan jag skulle iväg och jobba 17.15-22.30!
 
Lite stressigt och pussla ihop vardagen nu när jag också har börjat jobba. Simon är hemma med tåget kl 17 och som vanligt när man har tider att passa så ska ju tågen strula.. (traktor hade kört ner ledning så tåget till/från torp var inställt hela dagen). Stod att de skulle komma igång kl 16 men de stämde ju inte så fick stressat in barnen i bilen och köra till kävlinge. Hämta honom där 16.56 och sedan snabbt till jobbet.
 
Vi har ju bestämt med dagis att vi kompenserar ut min tid jag får jobba nästkommande vecka för att fortfarande ha 15 timmar året ut. Så eftersom jag hade dem på dagis i fredags 5 timmar så håller jag dem hemma på torsdag istället. Imorgon jobbar jag 09-22.20 så mormor är snäll och hämtar dem kl 14 och har dem till 17 tills simon kommer hem så slipper vi kompensera den dagen också.
 
Barnen älskar ju dagis så när dem bara har 2 dagar denna veckan så kommer Jamie garanterat att tjata och vilja dit och leka med sina kompisar. Vi får se hur vi lägger upp allting inför nästa termin men antagligen kommer de bli så att vi behåller tis, ons, torsdag (för att försöka hålla lite rutin) och så kompenserar vi om de gäller en dag och så får vi skicka in nya tidrapporter varje vecka om de blir fler dagar.
 
Jag jobbar även på lördag 08-22 så jag kommer ju bara hinna säga godmorgon och hejdå till barnen den dagen. Känns lite jobbigt faktiskt när man är van vid att alltid vara med dem 24/7 men samtidigt jobbar jag hellre färre och längre dagar. 
 
 
#1 - - pia:

Ja Kelly älskar verkligen sitt dagis, hade svårt att slita sej från kompisarna. Jamie ville snabbt iväg när jag hämta dom,kram