hustomtar

När man har hus har man konstant någonting att göra. Är de inte trädgården som behövs rensas, brödsmulor & hundhår som behövs dammsugas upp så är de fönsterna som städigt behöver putsas för att ens kunna se ut..

Barnen älskar att stå och titta när sopbilen kommer, när postbilen kommer eller bara på träden när de blåser. Detta resulterar ju såklart i små handavryck lite överallt. För att få bort lite tråkiga hushållssysslor och lägga den tiden på annat så tänkte vi börja abonnera på fönsterputs utvändigt var 8:e vecka. Svärföräldrarna gör de och är supernöjda och för den lilla summan de kostar så köper vi hellre oss fria från de ansvaret. Skulle kosta oss max 100 kr/ gång eftersom skatterabatten redan är avdraget. Den tiden är lätt värt dem pengarna!

Vill man betala sig fri från ännu mer hushållsarbete så finns de städhjälp, trädgård och mycker mer om man nu även/hellre vill ha de. Fördelen med fönsterputsen utvändigt är att man inte behöver vara hemma eller ha folk som springer runder inne hos en.

Finns väldigt många firmor som erbjuder dessa tjänster, ett av dem är hustomtar.se!

Många timmars städande och fixande som man lätt kan betala sig fri från. Har man lite mer tid över till annat.

inlägg i samarbete med hustomtar.se