Blå planeten

I morse efter vi vaknat till liv och fått i oss frukost åkte vi över till Danmark. Blå planeten stod på schemat. Barnen var väldigt förväntansfulla på att få se hajarna. Simon är den enda utav oss som har varit där tidigare så jag hade inte heller någon aning om hur de såg ut.
 
 
 
 
 
 
De var inte alls mycket folk när vi kom dit så vi kunde springa runt i vår egen takt och slapp trängas med andra. Dock fylldes de på efterhand men de kändes aldrig trångt och jobbigt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie vill ju hela tiden att de ska hända något nytt så när han sett att de var fiskar i varje tank så var han inte så speciellt intresserad längre. Kelly däremot kunde sitta still helt fashinerad en längre stund och studera dem.
 
 
Orädda är dem båda två och stoppade utan problem ner händerna till fiskar, krabbor och sjöstjänor. Den gick även fram båda två själva och klappade en orm... Men att prova äta levande larver vågade dem inte haha :P
 
 
Dem har även ett picknick rum så man behöver inte köpa mat på plats utan kan ta med sig. Vi hade bara frukt med oss och stannade och åt på KFC på hemvägen.
 
 
 
 
 
Lite bilder från telefonen.
 
 
 
 
 
Ett väldigt trevligt utflyktsmål som hela familjen uppskattade!
 
Inlägg i samarbete med Blå planeten