ALV

I somras var vi några dagar och campade vi småland och besökte Astrid Lindgrens värld i två dagar. Barnen fullkomligt älskade det!!

Dem två dagarna på ALV var såå roliga och underhållande, både för barnen men även för oss vuxna som "vuxit upp" med Astrid lingren karaktärerna. Vi hann tyvärr inte med hela parken (missade saltkråkan) och såg ingen föreställning om Rasmus på luffen & junibacken. Men vi såg alla pippi föreställningarna och dem uppskattade barnen enormt mycket (kelly stod och putta på alla barn bredvid henne och pekade på pippi och skrek "PIPPI".

Vi kommer definivit åka hit igen om 2 år när Kelly är i Jamies ålder. Då kommer vi ta 3 dagar så att man hinner med allt och slipper stressa.  För alla er som funderar på att åka dig så kan jag säga att de var värt precis varenda krona!!

När de kommer till boende så tog vi en chansning och åkte till en camping men där var fullt. De löste sig som tur var på en annan camping som låg lite längre bort. Nästa gång kommer vi nog vara ute i god tid och boka boende. Planerar ni ett besök dit så in och kika på bjorkbacken.se

 
Inlägg i samarbete med bjorkbacken.se