Torsdag

Båda barnen drog på sig monsterförkylning dagen efter julafton. Jamie har aldrig velat vila fast han har feber (nån gång hade han 39.5 i feber och sprang och lekte som ingenting). Nu gick han själv och la sig i sängen mitt på dagen och sov några timmar för han inte mådde bra. Har aldrig tidigare hänt så han måste mått riktigt dåligt. Hans aptit har den senaste veckan (även innan han blev dålig) varit superdålig. Han äter ingenting förutom klementiner och vägrar nästan alla middag han tidigare har gillat..
 
 
 
Eftersom Simon är ledig hela denna veckan så satte vi igång med Kellys rum. Vi har påbörjat målningen och sedan ska hennes säng äntligen byggas ihop.
 
 
Work in progress.
 
 
Sån här säng ska vi bygga. säng uppe och myshörna där nere. Antagligen kommer hon sover där nere till hon blir lite äldre. Har en känsla av att Jamie kommer vilja sova där uppe så dom kan ju sova i samma rum när dem vill de.
 
 
 
Jag jobbade natt tisdag-onsdag, blev ett besök på rosegarden med jobbet. Så himla god mat! Började 17.45 idag och jobbar till 08 imorgon bitti och sedan har jag bara beredskap på natten fram tills nästa måndag då min moster vecka börjar. 53 timmar på schemat under den veckan och sedan beredskap varje natt utöver de! Tur att man trivs på jobbet!
 
 
 
 

Julafton 2016

Jag gick av jobbet kl 8 på julafton så de blev direkt hem och se barnen öppna vars en julklapp innan jag la mig och sov till 12.
 
 
 
 
Upp och förbereda mat, duscha och fixa iordning allting innan gästerna kom vid 14.30. Detta året kom Morfar med familj, Simons föräldrar och hans farmor/farfar hit och firade med oss. Även mamma kom en snabb sväng när tomten kom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kelly blev helt uppspelt när tomten kom och sa hej 700 gånger och skrek "TOMTEEEEN" "KOLLA"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kelly skulle fram och visa vad hon fått av tomten också :P Hon är absolut inte blyg!
 
 
 
"Kolla vad jag fick tomten"
 
 
Barnen hade en superbra dag och var så nöjda och glada över sina julklappar!
 
 
Jamie älskar ju pussel så han fick ett 160 bitars. Har han en utmaning. Han hann färdigt halva helt på egen hand innan han tröttnade.
 
 
 
Kelly fick: Duplo, dockor + tillbehör, matleksaker, kaffekokare, diskmaskin, matstol+vagga till docka, pussel, kläder och talande hamster.
 
Jamie fick: Duplo, lego, playmo, frisörset, sparkcykel med discoljus (bästa julklappen sa han) och pussel.
 

ALV

I somras var vi några dagar och campade vi småland och besökte Astrid Lindgrens värld i två dagar. Barnen fullkomligt älskade det!!

Dem två dagarna på ALV var såå roliga och underhållande, både för barnen men även för oss vuxna som "vuxit upp" med Astrid lingren karaktärerna. Vi hann tyvärr inte med hela parken (missade saltkråkan) och såg ingen föreställning om Rasmus på luffen & junibacken. Men vi såg alla pippi föreställningarna och dem uppskattade barnen enormt mycket (kelly stod och putta på alla barn bredvid henne och pekade på pippi och skrek "PIPPI".

Vi kommer definivit åka hit igen om 2 år när Kelly är i Jamies ålder. Då kommer vi ta 3 dagar så att man hinner med allt och slipper stressa.  För alla er som funderar på att åka dig så kan jag säga att de var värt precis varenda krona!!

När de kommer till boende så tog vi en chansning och åkte till en camping men där var fullt. De löste sig som tur var på en annan camping som låg lite längre bort. Nästa gång kommer vi nog vara ute i god tid och boka boende. Planerar ni ett besök dit så in och kika på bjorkbacken.se

 
Inlägg i samarbete med bjorkbacken.se