Tisdag

Idag körde vi till stugan uppe i Örkelljunga! Båten behövde lagas och sättas i sjön så medan vi väntade på Farmor & Fafar så sysselsatte vi oss några timmar. De blev lunch vid sjön och sedan plockade vi blåbär och lingon!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

80 tals fest

Igår var de 80 tals fest för att fira Simons pappa som fyllde 50 år idag! En sjukt rolig och trevlig kväll med glada människor som höll på långt in på småtimmarna!
 
 
 
 
 
 
 
 
Till Jamies förtjusning var där 2 fotbollskillar i 12 och 9 års ålder så han hade ju fullt upp att springa och leka med dem. Även Kelly hakade på där och hade kul! Jamie ville inte ens sitta vid oss när de var dags att äta utan han skulle självklart sitta med grabbarna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Igår hade vi Lovisa och Linnea här och lekte på förmiddagen och eftermiddag blev de i vanlig ordning lek med Elsa/Isak. Vädret var ju kanon så självklart blev de även bad!
 
 
När Simon kom hem blev de en runda till Media Markt så jag kunde köpa ny mobil.
 
 
Nu räknar vi ner timmarna tills Simon kommer hem och vi har ytterliggare en veckas ledighet tillsammans innan jobbet och dagis drar igång på riktigt. Förutom en weekend till Göteborg nästa helg så får vi se vad vi hittar på!