Loppi Blogbag

Igår kom en gratis Loppi blogbag på posten!
 
 
Mössan satt som en smäck på Kelly, ansiktstvätten blev perfekt till mig & Old El Paso åt vi till middag ikväll. Riktigt gott så de kommer vi defintivt att köpa. Kupongen för att hämta ut kvargen kommer på posten då den fattades men barnen kommer ju garanterat att älska dem!
 
Åter igen en väldigt användbar och bra blogbag!
 

Fredag

Igår var dagiset stängt så vi hade en hemmadag istället! På eftermiddagen kom Emma & Ella hit och lekte. Blev lek i regnet ute i trädgården!
 
 
När klockan blev halv 5 och de körde hem så vägrade Jamie att följa med in. Han fortsatte leka på egen hand medan jag och Kelly tittade på från fönstret. 
 
 
 
I förmiddags fick vi åter igen besök utav Emma & Ella och senare i eftermiddag ska vi möta upp dem i Landskrona för veckohandling!
 
 

Läkarbesök

När vi kom till läkarbesöket idag så trodde dem att remissen var pågrund av blåmärkena och inte blodsockret som vi trodde. Dem sa att om vårdcentralen misstänkte diabetes så skulle de ha kontrollerats direkt, för de är absolut ingenting man vill vänta med att utesluta.. De framgick tydligen inte heller i deras remiss att blodsockret var fastande..
 
Eftersom han hade haft ett lågt fastande blodsocker när vi tog hemma så räckte de med ett urinprov för att se om där fanns socker. De var negativt så diabetes kunde uteslutas, risken finns dock att de höga fastande blodsockret är en indikation på att han senare kan utveckla diabetes. Men nu kan vi iallafall pusta ut!
 
De ville iallafall gå vidare och göra ett blodprov för att kontrollera blodets förmåga att koagulera, sköldkörtel (som också kan ge högt blodsocker) gluten m.m.
 
De blev stick i fingret & Jamie fick panik redan innan han skulle stickas eftersom han kom ihåg förra gången när han blev stucken flera gånger utan resultat.. I utbyte mot 3 rör blod fick han en penna som lös när man skrev, hade en elefantstämpel på toppen och själva pennan var även såpbubblor.. Han blev nöjd!
 
Kelly är ju sjukt orädd och passade på att sticka ut i korridoren och flytta möbler medan jag var fast i stolen med Jamie i knäet under provtagningen.