Onsdag

Efter dessa jobbiga nätterna så är man som en vandrande Zombie. För att orka och få tiden att gå lite snabbare körde jag och kidsen och storhandlade igår efter dagis. De är när man sitter ner på golvet och tittar på när barnen pillar på leksakerna som man verkigen känner av att ögonen svider.
 
När jag nattade Jamie på kvällen 19.30 så tvärdäckade även jag, vilket har hänt 1 gång tidigare (när Kelly var nyfödd). Tur var väl de eftersom kelly vaknade massa gånger och bestämde sig för att gå upp 05.30! Hon är supertrött men leksakerna lockar betydligt mer än sömnen.. Efter vi lämnat av Jamie var hon så trött att hon somnade i min famn. La henne i sin säng, kröp ner i vår säng för att vila, 15 minuter senare vaknade hon, redo för lek...
 
 
De är helt lönnlöst att försöka få henne att somna om för hennes vilja är helt otrolig.. MEN nu sover hon äntligen och har gjort en stund. Förkylning/host perioderna avlöser varandra och nu är båda barnen inne på andra ronden!
 
 
 
 
De här med tidiga mornar är helt nytt för mig så de tar ett tag att vänja sig vid att gå upp så tidigt, speciellt när man vill kunna vara vaken på kvällen och få lite egentid. Jamie var svårnattad som bebis så han sov rätt länge på morgonen eftersom han somnade senare på kvällen. Att få ihop två barns rutiner är lite klurigt när den ena är morgonpigg och den andra är en sjusovare. Jamie vaknar ju också när Kelly vaknar trots att han behövt någon timme till, vilket bidrar till att han är fullkomligt slutkörd på eftermiddagen. Enklaste lösningen är väl att hålla Kelly vaken lite längre på kvällen och försöka få henne att sova till iallafall 8 på morgonen! Vi får se, de är synd att dem inte programeringsbara så man bara hade kunnat ställa in sovtiden ;)
 
Jamies självuppfattning är där iallafall inget fel på ;)
 
 
Häromdagen tog han fram en kniv när vi skulle äta och sa att han skulle dela sin mat själv. Vi har aldrig dukat fram kniv till honom men han kunde minsann dela sin mat, de hade Annica på dagis lärt honom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Andra tanden är på väg att spricka igenom vilket resulterade i en sömnlös natt. Kelly vaknar upp konstant, ammar, däckar direkt, vaknar upp och samma visa igen. Får se om de verkar bli likadant idag för då får vi prova att ta lite flytande alvedon och se om de bedövar lite.
 
Blev en sväng in till Landskrona och Dollar Store idag. Jamie var helt överlycklig över att ha fått två målarböcker. Han skulle bestämt inte till lekplatsen i de fina vädret, han skulle måla..
 
Jamie har ju velat bjuda både de ena och de andra på Kelly. Vi har hela tiden sagt att hon inte kan äta för att hon inte har några tänder. Idag fick jag en hel redogörelse om att hon visst kunde äta äpple nu för att hon hade fått en tand...
 
 
 
 
Vill man ha något så ser man till att få de.. Denna envishet och beslutsamhet känner jag så väl igen från Jamie.. Denna lilla tjejen är så tåålig och orädd. De spelar ingen roll om hon trillar & fäller några tårar, hon reser sig upp och försöker direkt igen.
 
 
 
 

Söndag

Igår körde vi till Bjuv för att hjälpa Angelica. Även Helena, Daniel, Kusinerna, Morfar och Ral var där så de var fullt hus. Barnen spelade fotboll medan vi andra fixade ihop möbler så de gick snabbt och smidigt!
 
 
I förmiddags var de brunchkalas för Simons kusin Lykke som fyllt 13 år. De bjöds på världens hotellfrukost med bland annat amerikanska pannkakor, hemmagjorda smoothies m.m, supergott! Innan vi körde hem stannade vi till på företagsmässan men de var absolut inget som var roligt, varken för oss eller Jamie.
 
Istället blev de trädgårdsarbete och rensning i garaget!
 
Så här tyckte Jamie att han kunde åka till Kalaset. Stiligt!