Halloween

Igår blev de en sväng till mormor och sedan hälsade vi på kusinerna som hade höstlov.
 
 
Idag stod simskola på schemat och idag var dem bara 2 stycken (denna kursen kommer dem vara 3 stycken) så de blir väldigt mycket tid med simläraren vilket är bra.
 
Medan det skulle komma någon och kolla på våra gamla soffor (de köpte dem, äntligen) så tog jag och Jamie hundarna på en promenad till parken och ett stopp på lekplatsen.
 
 
Vi ville ha halloween firande idag men morfar med familj är bortresta, svärföräldrarna är ute med husbilen & kusinerna gillade inte högtiden så vi får köra all in nästa år istället.
 
 
Jag hade köpt vax och grejor så jag övade på att göra sår.
 
 
 
 
 
Vårt hus var med i karamellkungens godisjakt. 2 kilo att dela ut och 2 kilo som vi fick behålla.
 
 
Jamie var så förväntansfull på att dela ut godis till monstrerna som skulle komma men de blev endast ett besök och de lyckades tajmas samtidigt som Jamie låg i badet.. Sedan plingade de i för sig på dörren 20.30... Vem låter sina barn gå och knacka på hos folk så sent? Båda kidsen vaknade när hundarna började skälla, måttligt irriterande..
 
 
 
 
 
 

-

Är de något denna tjejen älskar så är de mat. Sitter Jamie och äter ett äpple och hon inte får smaka så blir de ett jäkla liv. Att sleva i sig hemmagjord potatismos var inte helt dumt de heller!
 
 
 
De stora pumporna var slut så de fick bli en inomhus istället.
 
 
Jag råkade spilla något på golvet och då kommer jamie, stryker min arm och säger "de är sånt som händer"...
 
När jag hade kissat utbrister han "ÅH nu var du jätteduktig mamma, nu får du en godisnalle"..
 
I tisdags släppte de, Jamie kissade för första gången på dagis och nu har han inga problem med att gå på toaletten borta. Till och med så att han sprang in till busken, drog ut snoppen och kissade i trädgården.. I de läget är de kanske inte aktuellt att kissa "borta"..
 
 
 

Lila

Jag tänkte färga mitt hår åt de lite mörkare hållet nu senare i höst. Tills dess fick de bli en liten tillfällig förändring (toning)... jamie valde färg :)