Söndag

Igår så stressade vi iväg för att hinna till fotbollsträningen men när vi kom fram så var de svalövscupen och ingen träning.. Trots att vi kollat hemsidan och de inte stod något om att träningen var inställd. Istället körde vi hem till farmor och farfar och hälsade på en stund.
 
Lite fix i trädgården innan vi körde in till Landskrona så Jamie kunde leka med Stina på Lucas innebandykalas. Trots att de härjades och var full rulle från 16 till närmare 19 så slocknade Jamie inte förrän efter 22.. Han ville inte sova, han tyckte han skulle sitta i soffan och lyssna på blåsten.. Jag satt bara och väntade på att dessa låånga träden skulle braka rätt in genom fönstret...
 
 
Vår lilla ballerina tjej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Igår morse hade vi tid till barnläkaren i Landskrona eftersom barnen ska gå på regelbundna kontroller för att följa upp deras förkylningsastma. Vi fick en inhalator till Kelly när vi var på akuten med henne och igår fick vi även en till Jamie. Blev även ett stopp hos mormor och sedan till kusinerna för lite lek!
 
En av Jamies favoritlåtar är Groupie låten och av en slump såg han Samir & Viktor i invigninsbladet för Center syd. Så efter simskolan idag körde vi vidare dit för att se deras uppträdande. Grymt mycket folk och inte lika roligt som Jamie hade trott att de skulle vara.. MEN han fick iallafall äta på mc donalds och krama jultomten!
 
 
Kelly hjälpte till att förbereda Jamies paket kalender medan han var på dagis i veckan.
 
 
Vi har inte varit på fotbollsträningen på ett par veckor då helgerna har varit fullbokade så vi får försöka hinna dit imorgon!
 
 
 

Snart släpper de!

Efter vi hämtat Jamie på dagis så blev de öppna förskolan. Kelly vart kidnappad av två tjejer (7 och 10 år) som satt och lekte med henne. Hon var så uppslukad och intresserad att hon inte alls tänkte på att hon stod själv och höll balansen vilket resulterade i att hon stod utan att trilla i 5 minuter!! Tror nog att de var "de stora genombrottet" för hela kvällen har hon gått flera meter på egen hand.
 
Sjukt underhållande för oss som tittar på.. Här blir hon störd av Jamie och vinglar som ett fyllo.
 
 
 Tuffingen som kör en faceplant,reser sig upp och går vidare utan gnäll!