Måndag

I söndags var de fotbollsträning och trots att man ställde fram klockan så kom hela familjen iväg till träningen som börjar 10 (denna gång blev de ju 9).
 
 
Varje vecka så dras de en lapp om vilket barn som ska få med Nallen "knalle" och denna gången blev Jamie den lyckliga vinnaren. En lycklig Atlas när vi kom hem eftersom han trodde de var en jucknalle till honom så han får snällt sitta i Jamies säng så Atlas inte får tag i honom.
 
 
 
 
Igår så blev de även en sväng till Toys r us med mamma. Passade på att köpa en påskpresent till Jamie eftersom han inte får ett påskägg med godis av oss. Han är redan så hypad så ännu mer socker behövs inte. Han älskar att bygga med hans brio tågbana men har knappt några bitar och eftersom de är svindyrt så passade vi på att köpa ett stort set nu när de var 25%. De blev även ett par inlines eftersom de hade storlek 25-28. Han lär ju inte kunna åka själv inom den närmaste tiden men han tyckte de var kul att åka när vi höll i honom och ännu roligare var de när han trillade... Bra balansträning om inte annat :)
 
 
 
 
 
Idag så bjöd vi hit micka och tjejerna på påskpyssel så de har lekt och stimmat hela dagen. Fick t om bli ett bad tillsammans eftersom de var fulla av målarfärg.
 
 
 
 
 
PUSS
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Blev en riktigt rolig kväll igår med Micka & Angelica!Vi spelade frågesport spel och jag måste säga att jag har två oallmänbildade systrar! Tex "Vad heter heter belgiens huvudstad som även är huvudort för EU" De visste att de skulle börja på A eller B och deras svar blev Budapest.. Jag fick en fråga om vad inomhusarenan hette i göteborg och då säger Angelica "den kan jag, de är globen"...Sedan hade Angelica en fråga med temat karlsson på taket och får frågan: Vad önskar sig lillebror för djur. Då säger hon "ååh lillebror, vilken film är de nu han är med i..." Kan ju säga att vi skrattade så tårarna rann!
 
Var hemma vid midnatt igen och då hade precis barnen somnat. Trodde de skulle bli kaos för Simon men de redde han ut bra och Jamie hade varit hur snäll som helst trots att han var vaken länge. När han väl skulle sova blev han lite ledsen för att jag inte var där och ville ha piggebollen haha.
 
Kelly hade ätit och varit väldigt nöjd, annars brukar hon vilja amma hela kvällen så jag trodde ju att hon skulle vara väldigt grinig. Men nu vet jag iallafall att de går bra så de blir fler barnlediga kvällar/dagar framöver! Att bara komma iväg några timmar och inte behöva tänka och ladda batterierna gör såå mycket!
 
 
 
 
 
PUSS
 
 
 
 

Fredag

Har varit på möte på banken för att fixa med Jamies aktier så att jag kan få in dem och sköta dem också från internetbanken. Vi ville inte ha dem i hans namn längre pågrund av att om de skulle bli en stor vinst så får barnen dela på dem och för att de i så fall ska gå till dem flyttar hemifrån. Vi vill inte att Jamie ska kunna plocka ut dem när han är 18 och bränna dem på skit. Därför är de bättre att vi har dem och ger honom dem när tiden är inne :)
 
Ikväll ska Simon ha barnen för första gången (en längre tid) ensam medan jag har lite kvalitetstid med syrrorna! Har köpt ersättning och nappflaska eftersom hon ammar så förhoppningsvis tar hon flaskan, äter och blir nöjd! :)
 
 
PUSS