Måndag

Ännu en sovmorgon där barnen bestämde sig för att sova till 09.30! Efter en förmiddag inomhus så hamnade Kelly i bärselen & så tog vi ut cyklen och cyklade till lekplatsen en sväng.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jamie har varit supergo hela dagen (inget trots) och extra kärleksfull mot sin syster.
 
 
 
Blev även ett bad tillsammans på kvällen! Jamie leker ju på sitt vilda sätt så de dröjde ju inte många sekunder innan en burk med vatten hälldes över Kellys huvud. Men hon brydde sig inte ett dugg. Med den storebrodern lär hon bli ganska härdad i tidig ålder..
 
 
Hand i hand genom livet, älskade barn!
 
 
Imorgon kommer Moster Robin hit och stannar hela veckan. På fredag kommer resten av familjen för att hjälpa till att förbereda inför lördagens 25 års fest!
 
PUSS
 
 
 
 

Lördag

Förmiddagen spenderade vi med lite ärende i Landskrona. Tog mc driven för vars en kycklingburgare till lunch och den restaurangen har fan alltid nya medarbetare som verkar vara totalt efterblivna.. Som tur var stannade vi på parkeringen och skulle äta dem för Kelly ville nämligen också ha lite käk. När Simon tar första tuggan så är där inte ens någon kyckling i... (inte i någon av burgarna). Så han går in:
 
Simon: Jag hade beställt chicken junior och de har blivit fel.
Arbetaren: Tittar i påsen "jo men de är vår nya kycklingburgare".
Simon: De är ingen chicken junior!
Arbetaren: Jo men vi har inte den gamla kvar, de är en ny nu.
Simon: De är ju helt sjukt att ni ens får kalla de kycklingburgare när där inte är någon kyckling i..
Arbetaren: Vadå är där ingen kyckling i?
 
HAHA.
 
Under eftermiddagen hann vi även med ett besök hos svärföräldrarna för lite bad i deras jaccutzi. Jamie som tidigare har älskat vatten (gör han fortfarande) prioriterar inte alls de lika mycket längre. De fanns nämligen något som var roligare & som han "ALDRIG" gör annars.. Nämligen att sparka fotboll på gräsmattan..
 
När man skickar in pappa på Ica för att köpa jordgubbar.. Tur att vi äger en jordgubbsnoppare och har en extra frys i garaget...
 
 
 
PUSS