Morfar med familj

Vid lunchtid körde vi mot Lerberget för att hälsa på Morfar med familj. På ditvägen blev de förutom tippen även ett stopp på Simons arbetsplats. Han behövde lämna in lönelappen och hämta sina arbetskläder eftersom han ska till en annan arbetsplats efter semestern. Jamie var fasinerad över att få komma nära inpå bygget och se vart pappa är någonstans när han är på jobbet.
 
 
 
 
 
 
Vi höll barnen vakna rätt länge ikväll för imorgon åker vi till Lalandia vid lunchtid. Förhoppningsvis har vi två trötta barn som sover en del av resan!
 
PUSS
 

Onsdag

Kelly börjar försöka ta sig fram mer och mer. Hon kan inte riktigt ta sig framåt dit hon vill men hon lyckas ändå förflytta sig genom att snurra i cirklar haha. Annars har hon börjat förflytta fötterna när man håller henne ståendes på golvet och så går hon framåt. Kommer ihåg hur ving man blev i ryggen efter att traska runt med honom så hela tiden & snart är de dags igen..
 
Tjejen som var så snäll, tyst och sov hela nätterna har minsann fått ett jäkla temperament, envis och bestämd! När Jamie var i hennes ålder visste han inte vad glass var men hon har full koll. Äter Jamie glass eller melon och hon inte får smaka så blir de krokodiltårar delux.. Hon nöjer sig inte heller med att får smaka litegrann, hon ska hålla i glassen/melonen själv.. Idag satt hon och sög på en tom glasspinne i en kvart innan hon gav upp, tog vi den ifrån henne så blev hon förbannad..
 

Att titta på sig själv är också väldigt kul!
 
 
 
Projektet här hemma går framåt. Jag river upp och Simon lägger nytt! Imorgon tänkte vi få färdigt hela vardagsrummet och så får vi köra och köpa nya lister och sätta upp dem när vi kommer hem från Lalandia!
 
 
PUSS