Lördag

Igår eftermiddag åkte vi till Asmundorp så Jamie fick leka med kusinerna (Lucas, Calle & Stina). I förmiddags var de dags för en utav helgens två höjdpunkter, nämligen simning! Jamie vill verkligen inte gå upp ur vattnet när de 30 minuterna är över så jag antar att han kommer vara överlycklig i sommar när de blir massa bad.
 
Efter simningen passade vi på att kolla upp Kellys hosta eftersom vi redan var i Lund. Den har ju bara blivit värre och värre så de togs ett prov för kikhosta som vi får svar på om 1-3 dagar.
 
 
 
Senare på eftermiddagen tog Simon och Jamie elbilen och körde och delade ut inbjudan till dopet och stannade en sväng på lekplatsen. Jag försökte få Kelly att sova men de gick inget vidare. Så fort hon somnar så hostar hon eller så kniper de i magen av all luft hon sväljer..
 
Jamie hittar bara på massa skit. Här har han fått tag i en tub kräm och tycker att speglen behövs smörjas in..
 
 
 
 
PUSS
 

Fredag

Tidigt imorse hade vi tid för att skriva faderskapspapper så de var bara att släpa upp hela familjen och köra till Svalöv. Förmiddagen spenderade vi med att pyssla, något Jamie verkligen gillar. Och eftersom Panduro har rea så fick de bli en stor beställning därifrån med blandannat textilfärger så nu har vi att göra i vår.
 
 
 
 
De är ju superfint väder så de blir snart att gå ut och få frisk luft. Enda problemet är att Kelly fortfarande hatar att åka vagn. För några dagar sedan skulle vi gå och möta Simon vid tåget och hon skrek hela vägen, lagom stressande! Så nu hoppas vi på att vädret ska hålla i sig och så får vi komma iväg och köpa en bärsele så kan hon sitta i den!
 
Annars så mår hon mycket bättre, inte snorig eller massa slem längre. Men hennes hosta har blivit värre och de stör även hennes nattsömn så inatt vaknade hon lite fler gånger än vanligt.
 
 
 
PUSS
 
 

<3

Ååh vad tiden springer iväg. Jag njuter av varje sekund eftersom detta antagligen är sista barnet och denna tiden kommer jag inte att få uppleva igen. Jag hade gärna haft mååånga kids men två känns endå lagom, då kan vi alltid dela upp oss och ha koll på vars ett barn, åka på vars håll om deras framtida aktivitet krockar. Med tre barn blir de ju lite svårare på den fronten trots att många säger att de annars inte är så stor skillnad på att ha två eller tre barn. Men ja, man ska aldrig säga aldrig men jag är nöjd och tacksam över våra två underverk!
 
Ingen liten mini-bebis längre. 4,3 kg vägde hon när vi låg inlagda!
 
 
 
PUSS