Eftermiddagslek

Efter lunch kom kusinerna hit och hälsade på. Killarna gick bort till fotbollsplanen en sväng men de blev inte så långvariga pågrund av kylan! Istället blev de fika och inomhus fotboll.
 
Tog fram och testade modelleran som Jamie fick i julklapp och den sysselsatte nästan allihopa ett bra tag. Jamie som gärna skiftar aktivitet efter 2 minuter satt väldigt länge och pillade.
 


 
Jamie´s gubbe.. Undra vart han hittat sin inspiration ifrån..
 
 
Nu är hela familjen nyduschade och myskläderna är på. Nu laddar vi upp för god mat och tolvslaget!
 
 

Fotboll

Igår förmiddag åkte jag och Jamie till Ica Maxi för att handla inför idag. Att handla på lillejulafton var ett dumt beslut men detta beslutet var ännu dummare. Herregud vad folk!
 
På eftermiddagen var även Kelly frisk nog att komma ut från huset (lite hosta kvar men den brukar sitta i länge). Vi åkte in till Landskrona och tittade när Calle spela julcupen. Tur att där var gott om plats för Jamie att springa av sig...Efteråt hängde vi på kusinerna för middag på mc donalds.
 
 
 
I år blir de första gången som vi ska "fira" nyår hemma bara familjen.Vi hade julafton och nyår hos oss förra året och julafton i år. Kalas för Jamie på söndag och därefter för Kelly nån helg efter. Vi orkar helt enkelt inte fixa ihop något större för nyår också, de får bli en mysig familjekväll istället. De blir iallafall god mat:
 
Förrätt: chili/lime marinerade räkor, vitlöksbröd, räkröra och kräftröra.
Huvudrätt: Oxfilé, potatisgratäng och kantarellsås
Efterrätt: Kladdkaka
 
Vi får se hur länge Jamie pallar vara vaken. Båda lär garanterat vakna vid 12 slaget.
 

klättra

Jag vet inte hur många gånger vi har sagt till Jamie att han inte får hänga och klättra i handdukstorkstället. Han verkar dock tro att vårt hus är ett lekland och att han är en apa..
 
Igår lärde han sig förhoppningvis en läxa då hela skiten lossnade från väggen när han klättrade..
 
 
Blå och fin i pannan...
 
 
Inte nog med att hon är sjuk. Nu såg vi att två tänder brytit igenom och fler är på väg, så de är nog en av anledningarna till att hon varit gnällig också, stackaren.
 
 
Här har vi en som är överlycklig över att Kelly börjat äta på egen hand..