Natt i Stugan

Efter simskolan igår körde vi upp till stugan i Örkelljunga. När vi fått in sakerna körde vi ner till sjön och så tog Morfar & Simon båten ut och fiskade medan vi andra plockade blåbär. 2 minuter in i skogen säger Ral "ååh titta vilken fin orm"... Hela min kropp och hjärna ville bara vända tillbaka men Jamie var ivrig och förväntansfull så jag hade ju inget annat val än att fortsätta..
 
Några timmar senare var vi tillbaka i stugan så gjorde vi upp en lägereld och grillade korv, hamburgare och en gädda som de hade fångat. Blev även kräftor och Jamie fullkomligt älskade det!
 
Barnen somnade relativt tidigt så vi hade en lugn och skön kväll med massa prat och darttävling! Dock blev de inte så mycket sömn för min del då Kelly sov bredvid mig och vaknade rätt ofta, Fått höra att de tydligen spökar där uppe så när jag behövde kissa på natten fick Simon snällt vakna och följa med haha!
 
Syns de att Jamie älskar blåbär och gick och åt upp alla vi plockade efter hand..
 
 
Finns nog inget mer intressant än sand och grus. Här satt hon ett bra tag och var helt okontaktbar!
 
 
 
 
 
 
Där ute är dem och fiskar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vädret var inte de allra bästa idag så vi lunchtid körde vi hemåt och tog tag i bombnedslaget här hemma. Vår nya tv bänk åkte upp på väggen så till helgen får vi komma iväg och köpa vintrinskåpen.
 
PUSS
 
 
 

Fredag

Igår blev de frisörbesök för både mig och Simon så vi fick lite skön egentid (ja att kunna sitta ner i en frisörstol är lyxigt när man är småbarnsföräldrar). På senare eftermiddag körde vi hem till mormor och käkade pizza!
 
 
 
Trots att Jamie inte klippt sig så fick han lite hårfärgsspray som vi hade hemma...
 
 
I förmiddags blev de en runda till Ikea för att köpa ny tvbänk. Vi ska bygga ihop ett eget system med deras Bestå - system så de kommer nog bli riktigt bra! Nästa projekt blir att hitta en fin tapet till fondväggen och sedan blir de lite fler nya möbler (byrå, soffbord, fåtölj, matta, lampor osv).
 
Idag fyller även Farfar år så de blev firande av honom! De bjöds på hemmagjorda hamburgare & även Farbror Dakke, Elina och barnen dem passar varannan helg var där så Jamie hade kompisar att leka med!
 
Imorgon blir de en stressig förmiddag.. Hoppborgen ska sättas upp i Svalöv, jag ska hinna med en snabb runda till barnloppisen, Jamie har simskola 11.30-12.00 och därefter spenderar vi resten av lördagen och söndagen uppe i Simons familjs stuga i Örkelljunga. De blir fiske för Simon och morfar medan vi andra plockar blåbär ;)
 
PUSS