Kallingar

Igår kom de paket från Kina och Jamie var i sjunde himlen.. Han sover ju i Kalsonger på nätterna.
 
 
Imorse när han vaknade pekade han på sina kalsonger och sa: Mamma, dem är nya. Jag köpte dem på Ica...
 

Torsdag

Efter dagis igår åkte vi en sväng till mormor och hälsade på innan vi körde till City Gross för att handla lite inför ikväll! Helena med familj och Angelica kommer hit!
 
När jag körde hem igår så började jag se konstigt & suddigt på långt håll. Fattade direkt att jag skulle få migrän eftersom jag alltid får cp ögon precis innan. Och mycket riktigt fick jag världens migrän. Tack och lov hade Simon hunnit hem innan den kom för de enda som funkar är att ta en dusch och sedan lägga sig.
 
 
Helt otroligt att man kan titta på sina barn när de ligger och sover hur länge som helst. Jag får aldrig nog..
 
 
Eftermiddagen kommer spenderas med förberedelser inför ikväll. De blir hemmagjorda hamburgare och sedan glass med frukspett!
 
PUSS
 
 
 

Tisdag

Vaknade kl 9 i morse så vi var inte på dagis förrän 15 minuter senare. Jamie tramsar inte så mycket på morgonen utan de går relativt smidigt att göra honom färdig eftersom han gillar sina kompisar på dagis! Piggebollen och innebandyklubban ska med varje dag i bilen...
 
Skönt väder så vi var faktiskt utomhus från 13-16 tiden! Kelly sov skönt i vagnen så vi passade på att leka på lekplatsen innan vi gick hem och klippte gräset, rensade ogräs och letade efter daggmaskar.. Eller ja, jag drog upp maskrosor och Jamie letade i hålen efter maskar..
 
 Nu har han börjat klättra upp för allting på lekplatsen. Han är så orädd vilket resulterar i att han slår sig titt som tätt. Himla tur att han är så tålig och inte ger upp för annars hade dagarna endast bestått av att torka tårar.

 
När Simon kom hem från jobb så blev de en snabb middag innan hela familjen körde till min innebandyträning. Jamie var överlycklig och somnade direkt han la sig på kudden! Vår galna sportkille!
 
PUSS