Äntligen!

Har suttit med labrapporten hela kvällen men nu är den äntligen klar och uppdrag 1 är inskickat. Hoppas på att få betyg på de imorgon så jag får veta om jag är helt ute och cyklar! De känns faktiskt som att jag börjar få koll på de som detta kapitlet har innefattat. Nu är de bara 2 kvar!! Jag vågar inte ens öppna de nya uppdraget och se vad som väntar, då kommer jag sitta här med ångest resten av kvällen så de får jag ta itu med imorgon istället :P
 
Imorgon är de även dags för besök hos barnmorskan, ska bli intressant att se hur stort symfusmåttet är nu så jag kan jämföra hur de var med Jamie. De känns ju som att magen är större denna gången men de verkar bara vara jag som tycker så.
 
PUSS

Fotografering

Idag var de dags för fotografering på dagis! Såg att fotografen stog där ute och skulle ta klassfotona när jag lämnade jamie på dagis så ska bli spännande att se hur dem blev.
 
När Jamie sovit middag så kom mormor hit en snabb sväng och så gick vi till dagiset för att ta de enskilda bilderna. Orädd som han är gick han direkt fram till fotografen och satt fint där han skulle, men de verkade inte som att han ville titta rakt in i kameran men förhoppningsvis fick han till någon bra bild! :)
 
Jamie som älskar att titta på sig själv i speglen stod och spanade in sig själv innan vi gick!
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS
 

Barnsäng

Vi har funderat lite angående att köpa juniorsäng till Jamie. I och med att han precis börjat på dagis så känns de inte så aktuellt att börja få honom att sova i egen säng i sitt egna rum, en förändring räcker. Sedan kommer han att vara hemma närmare 1 månad runt jul och nyår så efter de känns de inte heller speciellt aktuellt att lära honom eftersom då har han inte bara "en ny början" på dagis men även en lillasyster som kommer vara en stor förändring. Sedan vill inte jag kasta ut honom från vårt rum bara för att lillasyster har kommit heller.
 
Så vi kommer att ha honom sovandes i sin spjälsäng och så får lillasyster sova i en vagga de första månaderna. Sedan tänkte vi istället köpa en säng med bäddmått 90x190 för de känns bara onödigt att köpa en med bredd 70 eftersom han inte kommer att använda den speciellt länge innan han behöver ännu en ny säng.
 
Iallafall istället för att köpa en juniorsäng och sedan en fullsize säng så kan vi istället köpa en finare säng från början. Hade vi tex köpt två sängar på ikea så hade vi i slutändan kommit upp i samma pris som vad denna kostar.
 
 
Nu kanske de inte blir aktuellt med just denna sängen, alternativet är någon säng med bra förvaring men de återstår att se när de är dags!
 
PUSS